Mobiele zwembadlift

Mobiele zwembadlift

Plafondmotor met tildoek, kind, begeleid gebruik

Plafondmotor met tildoek, begeleid gebruik

Mobiele tillift 2600 (Victor) met Handi-Move tilbeugel®

meer demofilms

Zelfstandig naar bed, bad, toilet...

Zelfstandig vanuit de rolstoel naar bed, bad, toilet, douche, zetel enz. . Handi-Move heeft hiervoor een unieke oplossing. Wie over een Handi-Move plafondmotor en over voldoende handfunctie beschikt, heeft met de Handi-Move tilbeugel een uitstekende­ partner om zich zelfstandig binnen de woning te ­ verplaatsen.

lees meer...

Naar het toilet

Verschillende Handi-Move tilsystemen kunnen u helpen om vlot op uw toilet te geraken. Een toiletlift is hiervoor de beste oplossing voor de patiënt of mindervalide.

lees meer...

In en uit uw bed

Verschillende Handi-Move tilsystemen kunnen u helpen om vlot in en uit uw bed te geraken. Een bedlift is hiervoor de beste oplossing voor de patiënt of mindervalide.

lees meer...

In en uit uw bad

Verschillende Handi-Move tilsystemen kunnen u helpen om vlot in en uit uw bad te geraken. Een badlift is hiervoor de beste oplossing.

lees meer...

meer oplossingen

REVA2017bannerNL

Nieuws

  • 2 Jun

    Professionele installatie van een plafondrailsysteem door eigen team van Handi-Move

    Hans Meersschaut van het plaatsingsteam van Handi-Move: “We zorgen voor een correcte, nette en veilige installatie”.

    lees meer...
  • 26 Jan

    De nieuwe plafondmotor : traditie in kwaliteit sinds 1989

    Handi-Move, specialist in til- & verzorgingssystemen, lanceert een nieuwe versie van zijn plafondmotor. Met dit tilsysteem kan men vrij bewegen zonder gehinderd te worden door drempels, kasten, tapijten en andere obstakels. De plafondmotor biedt, in combinatie met een compleet gamma aan rails en toebehoren, voor elke tilsituatie een oplossing op maat. Kleine en grote ruimten worden daardoor perfect bereikbaar.

    lees meer...
  • 17 Nov

    De nieuwe tilbeugel : innovaties van de nieuwste versie

    Handi-Move lanceert een nieuwe versie van de Handi-Move tilbeugel ®. Door de combinatie van deze lichaamsondersteuning met een plafondmotor en een rail kunnen mensen met een mobiele beperking zich thuis zelfstandig verplaatsen. Ook voor begeleid gebruik is dit een snelle en veilige oplossing. Zo kan de rolstoelgebruiker zonder inspanning naar bed, bad of toilet. Ontdek de innovaties van de nieuwste versie.

    lees meer...
  • 5 Feb

    Tillift in een mobilhome

    Om met hun andersvalide zoon Kurt ook vlot op vakantie te kunnen gaan liet het echtpaar Vansteenkiste uit Dentergem een tillift van Handi-Move in hun mobilhome inbouwen.

    lees meer...

Gebruikers vertellen

Het tilsysteem is zeer betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en compact. De service van het bedrijf is zeer accuraat en snel. De klantvriendelijkheid is uitzonderlijk.

Marleen Bril (Berendrecht)

Handig systeem om onze dochter uit bed te halen en in de rolstoel of douchestoel te zetten. Ook handig met verplaatsbare motor om in de living te gebruiken.

Sophie Labyte (Gent-Mariakerke)

Zeer goed advies, gevolgd door vlotte en professionele plaatsing van rails en tillift. Totaal geen zorgen gehad met dit onderdeel. Bedankt!

Joren Wagemans (Lotenhulle)

Het neemt weinig plaats in en is gemakkelijk te bedienen. Voor de thuisverpleging is het ook een stuk makkelijker. De kleinkinderen van mijn zus denken dat ik kan vliegen.

Christiane Geiregat (Langemark)

Klantvriendelijk - Technisch personeel heeft alles proper afgewerkt - Het waren fijne mannen - Tillift werkt zoals we gehoopt hadden.

Frans Vervoort (Tessenderlo)

Het is voor ons zeer gemakkelijk geworden. Niet dat onze Thomas nu al zwaar weegt, maar we moeten nu al uitkijken zodat we onze rug sparen en de tillift is ook zeer sterk.

Thomas Verbeke (Wontergem)

Zeer goede service: we kregen goede uitleg bij aankoop, er werden correcte afspraken gemaakt Zowel de mobiele tillift als de plafondliften beantwoorden volledig aan onze vraag.

Emma Bartels (Ophoven)

Het stoeltje zit fantastisch comfortabel. Ik kende vroeger enkel een tildoek als tilsysteem of de tilbeugel, maar deze dingen werkten niet voor mij. Met de stoel zit ik helemaal goed en kan ik me volledig zelfstandig verplaatsen. Goed gedaan!

Rik Huys (Korbeek-Lo)

Met het Handi-Move tilsysteem is de verplaatsing van onze Luc (90 kg. en MS patiënt) volledig veilig.

Luc Hugens (Lier)

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

info@handimove.com
+32 (0)54 31 97 10
Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe