Gebruikers vertellen

Dankzij persoonlijk verbouwadvies heb ik nu het beste tilsysteem aan mijn plafond

slaapkamer

Door een ongeval enkele jaren geleden kwam de Bruggeling Guy B. in een rolstoel terecht. Voor de verbouwing van zijn slaap- en badkamer kreeg hij persoonlijk advies van Handi-Move. Het resultaat was een tilsysteem dat het meest geschikt was voor zijn situatie: een rail aan het plafond met een tilbeugel. “Ik gebruik de Handi-Move tilbeugel dagelijks,” zegt Guy. “Toen ik onlangs uit mijn rolstoel viel, kon ik dankzij de tilbeugel zelf vanop de grond terug in mijn rolstoel geraken, zonder dat ik mijn buren moest roepen. Ook over de service van Handi-Move ben ik tevreden.”

lees meer

Guy B., Brugge

Met de tilbeugel ben ik heel wendbaar

JF.jpg

Jeroen Fokke is een Amsterdamse veertiger die al meer dan 10 jaar aan de ziekte MS lijdt. Dankzij een plafondtillift met de ‘Surehands’ tilbeugel van Handi-Move, in zijn woning geplaatst door Tiltechniek, kan Jeroen zelfstandig thuis wonen. “Met de tilbeugel ben ik heel wendbaar in huis,” zegt Jeroen. “Ook mijn ouders zijn enthousiast over deze oplossing.”

lees meer

Jeroen Fokke, Amsterdam/Nederland

Een­ snelle­ service­ is­ voor­ ons­ van­ het ­allergrootste ­belang

vc-koersel.jpg

Zes jaar geleden lieten wij aan ons huis een aangepaste leefruimte voor onze zoon Thomas bouwen. Hij is ondertussen een volwassen man die we zelf niet meer kunnen tillen en die dagelijks heel wat verplaatsingen moet kunnen maken. In zijn kamer hebben wij een traverse systeem laten plaatsen, waardoor wij onze zoon om het even waar optillen en om het even waar neerlaten.

lees meer

Valère Corthouts, vader van Thomas, Koersel/België

Ons tilsysteem is makkelijk te gebruiken

charlier

Voor het tillen en verplaatsen van hun hulpbehoevende dochter gebruiken de heer en mevrouw Charlier uit Namen in hun woning een plafondrailsysteem met standaard tiljuk. “Het gebruiksgemak, dat is de grote toegevoegde waarde van dit tilsysteem,” legt de heer Charlier uit.

lees meer

De heer en mevrouw Charlier uit Namen

We hebben betrouwbare tiltoestellen nodig

‘De Kade’ is het tehuis voor volwassenen te Kalmthout. Het is een afdeling van DVC Sint-Jozef, het dienstverleningscentrum voor personen met een motorische en/of mentale handicap. De Kade heeft in totaal 55 bewoners, waarvan 40 inwonend en 15 in het dagcentrum.“Zonder tilliften kunnen we niet werken."

lees meer

Karl Lardon, De Kade (DVC Sint-Jozef), Kalmthout/België-Belgique

De twee zwembadliften van Handi-Move worden intensief gebruikt

Somival

De vzw SOMIVAL (Sport en Ontspanning voor Mindervaliden) uit Waregem is een sportclub voor mensen met een beperking of een verminderde mobiliteit. SOMIVAL biedt diverse activiteiten aan zoals atletiek, rolstoelhockey, boccia, paardrijden en zwemmen. Deze laatste sport wordt aangeboden in het zwembad van sportcomplex De Treffer. Om iedereen een vlotte en makkelijke toegang tot het water te garanderen, maakt de club gebruik van twee verrijdbare zwembadliften van Handi-Move. Lucien De Bels en Carlos Van Lauwe, beiden bestuurslid van de vzw, zijn tevreden over de toestellen.

lees meer

Lucien De Bels & Carlos Van Lauwe van SOMIVAL, Waregem/België, maart 2013

De mooiste uitvinding

Martine Nol 4

“Elke dag maak ik gebruik van de plafondtillift van Handi-Move,” zegt Mevr. Martine Noël uit Vedrin (Namen). “Vanuit mijn rolstoel geraak ik met de tilbeugel makkelijk op het toilet of in mijn bed. Daardoor kan ik thuis blijven wonen. Ook voor de verpleeghulp, die mij elke dag komt douchen, is het een goede hulp. Het is voor hen niet vermoeiend en ze hebben geen pijn aan hun rug.”

bekijk de video

lees meer

Martine Noël, Vedrin (Namen/België), april 2015

Zelfstandigheid en sociale contacten door plafondtillift met tildoek

TG.jpg

Door een aandoening van de rug (Spina Bida) is de onderste helft van het lichaam van Trudy Griffioen verlamd. Tiltechniek plaatste een plafondtillift van Handi-Move in haar berging. Hierdoor kan ze zelfstandig thuis blijven wonen, naar haar werk gaan en sociale contacten onderhouden.

lees meer

Trudy Griffioen (Spina Bida-patiënte) , Amsterdam/Nederland, oktober 2012

Onze klanten over Handi-Move

quote nl Sophie Labyte

Handig systeem om onze dochter uit bed te halen en in de rolstoel of douchestoel te zetten. Ook handig met verplaatsbare motor om in de living te gebruiken.

Sophie Labyte (Gent-Mariakerke)

quote nl Marleen Bril

Het tilsysteem is zeer betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en compact. De service van het bedrijf is zeer accuraat en snel. De klantvriendelijkheid is uitzonderlijk.

Marleen Bril (Berendrecht)

quote nl Joren Wagemans

Zeer goed advies, gevolgd door vlotte en professionele plaatsing van rails en tillift. Totaal geen zorgen gehad met dit onderdeel. Bedankt!

Joren Wagemans (Lotenhulle)

quote nl Christiane Geiregat

Het neemt weinig plaats in en is gemakkelijk te bedienen. Voor de thuisverpleging is het ook een stuk makkelijker. De kleinkinderen van mijn zus denken dat ik kan vliegen.

Christiane Geiregat (Langemark)

quote nl Frans Vervoort

Klantvriendelijk - Technisch personeel heeft alles proper afgewerkt - Het waren fijne mannen - Tillift werkt zoals we gehoopt hadden.

Frans Vervoort (Tessenderlo)

quote nl Thomas Verbeke

Het is voor ons zeer gemakkelijk geworden. Niet dat onze Thomas nu al zwaar weegt, maar we moeten nu al uitkijken zodat we onze rug sparen en de tillift is ook zeer sterk.

Thomas Verbeke (Wontergem)

quote nl Emma Bartels

Zeer goede service: we kregen goede uitleg bij aankoop, er werden correcte afspraken gemaakt Zowel de mobiele tillift als de plafondliften beantwoorden volledig aan onze vraag.

Emma Bartels (Ophoven)

quote nl Rik Huys

Het stoeltje zit fantastisch comfortabel. Ik kende vroeger enkel een tildoek als tilsysteem of de tilbeugel, maar deze dingen werkten niet voor mij. Met de stoel zit ik helemaal goed en kan ik me volledig zelfstandig verplaatsen. Goed gedaan!

Rik Huys (Korbeek-Lo)

quote nl Luc Hugens

Met het Handi-Move tilsysteem is de verplaatsing van onze Luc (90 kg. en MS patiënt) volledig veilig.

Luc Hugens (Lier)

meer info?

+32 54 31 97 10

Contacteer ons

bekijk onze demofilms

Demofilms

Handi-Move catalogus

Download

Ontvang onze
e-nieuwsbrief

Schrijf mij nu in

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be