Met de tilbeugel ben ik heel wendbaar

Jeroen Fokke, Amsterdam/Nederland

JF.jpg

Jeroen Fokke is een Amsterdamse veertiger die al meer dan 10 jaar aan de ziekte MS lijdt. Dankzij een plafondtillift met de ‘Surehands’ tilbeugel van Handi-Move, in zijn woning geplaatst door Tiltechniek, kan Jeroen zelfstandig thuis wonen. “Met de tilbeugel ben ik heel wendbaar in huis,” zegt Jeroen. “Ook mijn ouders zijn enthousiast over deze oplossing.”

Voor Jeroen Fokke, een voormalige meubelmaker die door MS in een elektrische rolstoel zit, werd door Handi-Move een speciale tilbeugel met zachte stoffen beenbanden gemaakt. “Daarmee kan ik op een comfortabele manier zelfstandig vanuit mijn rolstoel in bed, op toilet en in bad. Die twee handjes die je beet pakken in je zij geven je een betrouwbaar gevoel. Dat is nodig voor mijn intensief gebruik. Ik heb een apart plafondtilsysteem in de slaapkamer en in de badkamer,” zegt Jeroen.Voor de fysiotherapie aan huis wordt Jeroen met de plafondtillift op een matras op de grond gelegd. De tillift is dus ook voor meerdere doeleinden inzetbaar.

“Mijn ouders en de thuiszorg geven mij veel hulp, maar ’s avonds ben ik soms alleen thuis. Het voordeel van de Surehands tilbeugel is dat ik die zelf eenvoudig kan aanbrengen. Meerdere keren per dag maak ik gebruik van het systeem. Het moet dus wel betrouwbaar zijn. Door de tilbeugel ben ik heel wendbaar geworden in huis. Ik ben er heel blij mee. Ik kan niet meer zonder de plafondtillift,” besluit Jeroen Fokke.

alle testimonials

Gebruikers vertellen

Handig systeem om onze dochter uit bed te halen en in de rolstoel of douchestoel te zetten. Ook handig met verplaatsbare motor om in de living te gebruiken.

Sophie Labyte (Gent-Mariakerke)

Het tilsysteem is zeer betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en compact. De service van het bedrijf is zeer accuraat en snel. De klantvriendelijkheid is uitzonderlijk.

Marleen Bril (Berendrecht)

Zeer goed advies, gevolgd door vlotte en professionele plaatsing van rails en tillift. Totaal geen zorgen gehad met dit onderdeel. Bedankt!

Joren Wagemans (Lotenhulle)

Het neemt weinig plaats in en is gemakkelijk te bedienen. Voor de thuisverpleging is het ook een stuk makkelijker. De kleinkinderen van mijn zus denken dat ik kan vliegen.

Christiane Geiregat (Langemark)

Klantvriendelijk - Technisch personeel heeft alles proper afgewerkt - Het waren fijne mannen - Tillift werkt zoals we gehoopt hadden.

Frans Vervoort (Tessenderlo)

Het is voor ons zeer gemakkelijk geworden. Niet dat onze Thomas nu al zwaar weegt, maar we moeten nu al uitkijken zodat we onze rug sparen en de tillift is ook zeer sterk.

Thomas Verbeke (Wontergem)

Zeer goede service: we kregen goede uitleg bij aankoop, er werden correcte afspraken gemaakt Zowel de mobiele tillift als de plafondliften beantwoorden volledig aan onze vraag.

Emma Bartels (Ophoven)

Het stoeltje zit fantastisch comfortabel. Ik kende vroeger enkel een tildoek als tilsysteem of de tilbeugel, maar deze dingen werkten niet voor mij. Met de stoel zit ik helemaal goed en kan ik me volledig zelfstandig verplaatsen. Goed gedaan!

Rik Huys (Korbeek-Lo)

Met het Handi-Move tilsysteem is de verplaatsing van onze Luc (90 kg. en MS patiënt) volledig veilig.

Luc Hugens (Lier)

meer info?

+32 54 31 97 10

Contacteer ons

bekijk onze demofilms

Demofilms

Handi-Move catalogus

Download

Ontvang onze
e-nieuwsbrief

Schrijf mij nu in

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be