Zelfstandigheid en sociale contacten door plafondtillift met tildoek

Trudy Griffioen (Spina Bida-patiënte) , Amsterdam/Nederland, oktober 2012

TG.jpg

Door een aandoening van de rug (Spina Bida) is de onderste helft van het lichaam van Trudy Griffioen verlamd. Tiltechniek plaatste een plafondtillift van Handi-Move in haar berging. Hierdoor kan ze zelfstandig thuis blijven wonen, naar haar werk gaan en sociale contacten onderhouden.

Trudy Griffioen is een vrouw van middelbare leeftijd uit Amsterdam. De onderste helft van haar lichaam is verlamd. Zonder oplossing voor haar verplaatsingsprobleem zou Trudy niet zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Op advies van haar ergotherapeute koos Trudy voor een plafondtillift van Handi-Move. Ze is namelijk bang van verrijdbare tilliften. Tiltechniek plaatste een rail met plafondmotor in de berging. Hierdoor kan Trudy makkelijk wisselen van de rolstoel die ze thuis gebruikt naar de elektrische rolstoel waarmee ze naar buiten gaat.

Ze maakt gebruik van een handige tildoek die aanblijft. “Vroeger ging dat een stuk moeilijker met een onveilig plankje,” aldus Trudy. “Ik werk in een sociale werkplaats,” zegt Trudy, “en nu kan ik elke dag zelfstandig naar het werk. Elke ochtend en avond maak ik gebruik van de plafondtillift. Ik ontmoet nu elke dag mensen, anders zou ik niemand zien. Ik kan ook zelf naar de markt gaan en mijn hondje uitlaten, en heb dus een sociaal leven.” “Mijn zelfstandigheid en mijn sociale contacten zijn gewaarborgd door deze plafondtillift met tildoek,” besluit een tevreden Trudy Griffioen.

alle testimonials

Gebruikers vertellen

Handig systeem om onze dochter uit bed te halen en in de rolstoel of douchestoel te zetten. Ook handig met verplaatsbare motor om in de living te gebruiken.

Sophie Labyte (Gent-Mariakerke)

Het tilsysteem is zeer betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en compact. De service van het bedrijf is zeer accuraat en snel. De klantvriendelijkheid is uitzonderlijk.

Marleen Bril (Berendrecht)

Zeer goed advies, gevolgd door vlotte en professionele plaatsing van rails en tillift. Totaal geen zorgen gehad met dit onderdeel. Bedankt!

Joren Wagemans (Lotenhulle)

Het neemt weinig plaats in en is gemakkelijk te bedienen. Voor de thuisverpleging is het ook een stuk makkelijker. De kleinkinderen van mijn zus denken dat ik kan vliegen.

Christiane Geiregat (Langemark)

Klantvriendelijk - Technisch personeel heeft alles proper afgewerkt - Het waren fijne mannen - Tillift werkt zoals we gehoopt hadden.

Frans Vervoort (Tessenderlo)

Het is voor ons zeer gemakkelijk geworden. Niet dat onze Thomas nu al zwaar weegt, maar we moeten nu al uitkijken zodat we onze rug sparen en de tillift is ook zeer sterk.

Thomas Verbeke (Wontergem)

Zeer goede service: we kregen goede uitleg bij aankoop, er werden correcte afspraken gemaakt Zowel de mobiele tillift als de plafondliften beantwoorden volledig aan onze vraag.

Emma Bartels (Ophoven)

Het stoeltje zit fantastisch comfortabel. Ik kende vroeger enkel een tildoek als tilsysteem of de tilbeugel, maar deze dingen werkten niet voor mij. Met de stoel zit ik helemaal goed en kan ik me volledig zelfstandig verplaatsen. Goed gedaan!

Rik Huys (Korbeek-Lo)

Met het Handi-Move tilsysteem is de verplaatsing van onze Luc (90 kg. en MS patiënt) volledig veilig.

Luc Hugens (Lier)

meer info?

+32 54 31 97 10

Contacteer ons

bekijk onze demofilms

Demofilms

Handi-Move catalogus

Download

Ontvang onze
e-nieuwsbrief

Schrijf mij nu in

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be