Nieuws

2017


2016


2015

 • 17 Nov

  De nieuwe tilbeugel : innovaties van de nieuwste versie

  Handi-Move lanceert een nieuwe versie van de Handi-Move tilbeugel ®. Door de combinatie van deze lichaamsondersteuning met een plafondmotor en een rail kunnen mensen met een mobiele beperking zich thuis zelfstandig verplaatsen. Ook voor begeleid gebruik is dit een snelle en veilige oplossing. Zo kan de rolstoelgebruiker zonder inspanning naar bed, bad of toilet. Ontdek de innovaties van de nieuwste versie.

  lees meer
 • 5 Feb

  Tillift in een mobilhome

  Om met hun andersvalide zoon Kurt ook vlot op vakantie te kunnen gaan liet het echtpaar Vansteenkiste uit Dentergem een tillift van Handi-Move in hun mobilhome inbouwen.

  lees meer

2014


2013


2012

 • 21 Nov

  Mobiele plooilift : makkelijk plooien en meenemen

  De mobiele plooilift van Handi-Move is een volwaardige tillift voor dagelijks gebruik.

  lees meer
 • 21 Nov

  De draagbare motor : één motor voor meerdere locaties

  De draagbare motor van Handi-Move is een flexibele oplossing voor het tillen in verschillende ruimten die niet met één doorlopend railsysteem met elkaar kunnen worden verbonden : in één woning, op verschillende verdiepingen of op verschillende locaties.

  lees meer
 • 21 Nov

  Carine Dhaese : "Met ‘mijne vlieger’ doe ik alles zelf"

  Carine Dhaese uit het Oostvlaamse Nazareth woont als minder-mobiele persoon in bij haar moeder. Maar door een plafondtilsysteem met motor en tilbeugel van Handi-Move heeft Carine niemand nodig om in en uit bed te geraken. "Ik heb de tillift ‘mijne vlieger’ gedoopt omdat ik nu makkelijk in en uit bed vlieg," grapt Carine Dhaese die door haar vrienden ook wel eens ‘flying Carine’ genoemd wordt.

  lees meer
 • 8 Mei

  Toonzaal met uitgebreide testruimte

  Wenst u een tilsysteem, tilbeugel of tildoek uit te proberen?
  In de bedrijfsruimte te Ninove hebben wij een toegankelijke toonzaal met uitgebreide testruimte ter beschikking. In onze toonzaal kan u de verschillende types tilsystemen bekijken en uitproberen.

  lees meer
 • 8 Mei

  Jan Derthoo : "Handi-Move loste mijn probleem tijdens het weekend op"

  De 36-jarige Jan Derthoo uit het Westvlaamse Oekene zit in een rolstoel door een ongeval 15 jaar geleden. Sindsdien maakt hij gebruik van het plafondtilsysteem van Handi-Move. Dankzij de tilbeugel heeft Jan amper hulp nodig en kan hij vrijwel volledig zelfstandig thuis wonen. “Niet alleen deze oplossing is goed, ook de service van Handi-Move is uitstekend,” zegt Jan. “Toen tijdens een weekend een onderdeeltje het liet afweten, werd ik binnen enkele uren geholpen.”

  lees meer
 • 8 Mei

  Oplossing in de kijker : elektrisch kanteljuk

  Met het elektrisch kanteljuk van Handi-Move kunnen personen eenvoudig en zonder belasting voor de verzorgers vanuit zitpositie naar ligpositie gebracht worden. Diverse instellingen maken reeds gebruik van dit tilsysteem. Het elektrisch kanteljuk is zowel bruikbaar op de mobiele tillift ‘Victor’ als op de plafondmotoren van Handi-Move, in combinatie met tildoeken.

  lees meer

2011

 • 14 Nov

  Uw tilbehoeften lossen wij op maat op

  Handi-Move produceert, levert en plaatst wereldwijd een compleet gamma tilsystemen die beantwoorden aan de meest voorkomende tilbehoeften van minder-mobiele personen. Het bedrijf onderscheidt zich onder andere met het op maat oplossen van speciale en complexe situaties. Jan Bockstael is binnen Handi-Move o.a. verantwoordelijk voor de zogenaamde “speciale stukken”, van kleine onderdelen tot volledige constructies.

  lees meer
 • 14 Nov

  Oplossing in de kijker. De nieuwe zwembadlift : met één begeleider in en uit het water

  De Handi-Move zwembadlift wordt wereldwijd gebruikt in meer dan 2500 zwembaden. Deze lift om minder-mobiele personen in en uit het water te tillen is recent vernieuwd.

  lees meer
 • 14 Nov

  Jacuzzi’s ook bereikbaar voor mensen met mobiele beperking

  Steeds meer mensen genieten van een privé-jacuzzi in een eigen wellnessruimte, op het terras of in de tuin. Met een Handi-Move zijn jacuzzi’s ook bereikbaar voor mensen met een mobiele beperking.
  Een adviseur van Handi-Move evalueert en analyseert ter plaatse samen met de klant de behoefte, de praktische en de bouwtechnische aspecten van de situatie. Met een mobiele lift, een wandlift of een railsysteem met motor kan de gebruiker zich verplaatsen van de rolstoel naar de jacuzzi.

  lees meer
 • 3 Mei

  Service : onze engagementen

  Een professionele dienstverlening is voor Handi-Move essentieel. Op o.a. volgende engagementen kunt u rekenen :
  Oplossingen op maat : uw persoonlijke adviseur analyseert uw individuele tilproblemen en transferbehoeften, en werkt specifieke oplossingen uit.
  Volledige projectbegeleiding.
  Snel en betaalbaar onderhoud : door een eigen technisch team (7/7). Bovendien bieden wij 2 jaar garantie - onderdelen, verplaatsing en werktijd inbegrepen.
  Opleidingen voor verzorgers en technisch personeel.
  Continuïteit van de dienstverlening : eigen fabrikaat, al 25 jaar 'made in Belgium'. Gewaarborgde continuïteit van wisselstukken.

  lees meer
 • 3 Mei

  Oplossing in de kijker : wandlift

  De wandlift van Handi-Move is een eenvoudige en discrete oplossing voor het tillen van minder-mobiele personen, als een lift aan het plafond niet mogelijk is. Het is een tilsysteem dat bijna overal kan worden aangebracht, vooral in kleine ruimtes.

  lees meer
 • 3 Mei

  Bezoek ons op de REVA-beurs

  REVA (5-6-7 mei 2011 - Gent) is een informatiebeurs over hulpmiddelen en diensten voor mensen met een beperking, jong en oud. REVA is de belangrijkste Belgische beurs waar fabrikanten en verstrekkers van hulpmiddelen, organisaties die diensten aanbieden, verenigingen van personen met een handicap en de bezoekers elkaar ontmoeten. Handi-Move is al jaren een trouwe exposant. Op onze nieuwe stand zullen we ons productgamma presenteren.

  lees meer

2010

 • 15 Dec

  Adviseurs hebben steeds demomateriaal mee

  Onze adviseurs hebben in hun moderne bestelwagens steeds voldoende demomateriaal mee. Ideaal wanneer u een nieuw product even wilt bekijken en aan een praktijktest onderwerpen. Of snel een reserve tildoek nodig? In de bestelwagens ligt altijd een voorraad.

  lees meer
 • 15 Dec

  Jan Vander Bauwhede, Instituut Dominiek Savio, Hooglede-Gits : "Vlotte service van Handi-Move"

  Dominiek Savio Instituut vzw (Hooglede-Gits) richt zich met een ruim aanbod naar kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of meervoudige handicap. De instelling maakt reeds 18 jaar gebruik van tilliften van Handi-Move. Jan Vander Bauwhede, het hoofd van de technische dienst, is tevreden over de samenwerking en de service van Handi-Move.

  lees meer
 • 15 Dec

  Nieuwe draagbare motor : compact, licht en toch krachtig

  De vernieuwde draagbare motor van Handi-Move kan in diverse kamers gebruikt worden om minder-mobiele personen te verplaatsen. Met één en dezelfde motor kunnen verschillende railtrajecten benut worden. Het compacte toestel is eenvoudig te verplaatsen : het weegt amper 8 kg en is makkelijk in en uit de rail te haken vanaf de grond. En toch is het een krachtig tiltoestel : het kan mensen tot 182 kg efficiënt en comfortabel tillen.

  lees meer
 • 15 Dec

  Oplossing in de kijker : transportwagen voor draagbare motor

  Om de draagbare motor zonder moeite en ergonomisch naar een andere kamer te verplaatsen, biedt Handi-Move de transportwagen als oplossing.

  lees meer
 • 6 Mei

  Kwaliteit garandeert lange levensduur

  "De liftsystemen van Handi-Move zijn een goede investering want ze gaan lang mee. Aan de basis van onze kwaliteit liggen doorgedreven testen waarmee we een lange levensduur kunnen garanderen." Dat zegt Jurgen Vandenbossche, de verantwoordelijke voor de kwaliteitscontrole binnen de productieafdeling van Handi-Move.

  lees meer
 • 6 Mei

  Nieuw : ligbaden van Intépro

  Handi-Move biedt nu ook hoog-laagbaden van Intépro aan, als nieuwigheid in het gamma. Walther Van Steen, stichter en directeur van het Nederlandse Intépro : "Op vraag van de zorginstellingen heb ik een innovatieve serie elektrisch verstelbare ligbaden ontwikkeld, waarbij de nadruk ligt op een degelijke prijs-kwaliteitsverhouding, een lange levensduur, veiligheid, eenvoud en een makkelijke bediening."

  lees meer
 • 6 Mei

  Oplossing in de kijker : plafondmotor (300 kg)

  Handi-Move lanceert een nieuwe plafondmotor die tot 300 kg kan tillen. Ook de snelheid is verdubbeld.
  Deze plafondmotor laat het ergonomisch tillen van zware patiënten toe, zonder ruimteverlies. De efficiënte verplaatsingen zonder fysieke inspanning zorgen voor tijdwinst bij het verzorgend personeel.

  lees meer

2009

 • 28 Okt

  Een maatwerkoplossing voor elk tilprobleem

  Service en kwaliteit leveren aan klanten via maatwerk is voor Handi-Move geen slogan, maar dagelijkse realiteit. Als een standaard product niet voldoet, wordt maatwerk geleverd. Het aanpassen van onze tildoeken is daar een mooi voorbeeld van.

  lees meer
 • 28 Okt

  DVC Heilig Hart Deinze: "Maatwerk voor tildoeken geeft doorslag"

  “Wij kopen onze tildoeken al meer dan 10 jaar bij Handi-Move,” zegt Yvonne Dierickx, de preventieadviseur van Heilig Hart, het Dienstverleningscentrum voor personen met verstandelijke beperkingen te Deinze.“Er zijn momenteel zo’n 700 tildoeken bij ons in omloop, meestal maatwerk. De tildoek in parachutestof is speciaal voor ons ontwikkeld. Het resultaat van een positieve samenwerking tussen Heilig Hart en Handi-Move.”

  lees meer
 • 28 Okt

  Oplossing in de kijker : douchebad

  Met het douchebad van Handi-Move kunnen verzorgers hun patiënten een comfortabel bad of douche geven. Daarna kan men het gebruiken als in de hoogte verstelbare verzorgingstafel.

  lees meer

2008

 • 18 Dec

  Victor : de snelste lift ter wereld, made in Belgium

  Handi-Move lanceert de nieuwe tillift 'Victor': snel, krachtig, gebruiksvriendelijk, flexibel en duurzaam. De Victor is een mobiele tillift voor intensief gebruik in een professionele omgeving.

  lees meer
 • 18 Dec

  De Kade: "We hebben betrouwbare tiltoestellen nodig"

  ‘De Kade’ is het tehuis voor volwassenen te Kalmthout. Het is een afdeling van DVC Sint-Jozef, het dienstverleningscentrum voor personen met een motorische en/of mentale handicap. De Kade heeft in totaal 55 bewoners, waarvan 40 inwonend en 15 in het dagcentrum.“Zonder tilliften kunnen we niet werken”, zegt Karl Lardon. “De ‘stalen verpleegsters’ worden voor 80% van onze gebruikers gebruikt, voor meer dan 300 transfers per dag. We hebben dus betrouwbare toestellen nodig.”

  lees meer

Zelfstandig naar bed, bad, toilet...

lees meer

meer info?

+32 54 31 97 10

Contacteer ons

bekijk onze demofilms

Demofilms

Handi-Move catalogus

Download

Ontvang onze
e-nieuwsbrief

Schrijf mij nu in

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be