Professionele installatie van een plafondrailsysteem door eigen team van Handi-Move

Het plaatsingsteam van Handi-Move wordt geleid door Hans Meersschaut. Zijn ploeg verzorgt plaatsingen van railsystemen, wandliften en sockets voor zwembadliften in België en Luxemburg.

Hans doet al meer dan 10 jaar de plaatsingen voor Handi-Move en heeft daardoor al duizenden installaties op zijn teller. Zijn kennis en ervaring zijn dan ook goud waard, en wekken vertrouwen bij de klanten. Hans deelt zijn expertise met de adviseurs van Handi-Move. Speciale situaties worden samen bekeken op basis van foto’s en plannen. Indien nodig gaat hij vooraf, samen met de adviseur, ter plaatse de situatie bekijken.

“Een gemiddelde installatie duurt niet langer dan één dag. Een grotere installatie kan twee opeenvolgende dagen in beslag nemen,” legt Hans uit. “Sofie Quinart van de back-office van Handi-Move in Ninove verzorgt de planning van onze opdrachten. Het is niet uitzonderlijk, in dringende gevallen, dat een plaatsing reeds binnen de week kan worden uitgevoerd.”

“Onverwachte zaken kunnen altijd bij de klant thuis opgelost worden. In onze bestelwagen hebben we steeds reservemateriaal mee. De bestelwagen is uitgebouwd als een mobiele werkplaats, bijvoorbeeld voor het inkorten van rails. Zelfs iets op maat maken behoort tot de mogelijkheden. Indien nodig wordt het plafond verstevigd, om de rails veilig te kunnen ophangen.”

“We zorgen voor propere plaatsingen,” benadrukt Hans. “We laten alles altijd netjes achter. Vanzelfsprekend wordt er gestofzuigd tijdens het boren en bij de opkuis. De rails worden buiten op maat gezaagd en we nemen alle afval terug mee. De klant heeft zelden overlast van onze werkzaamheden. Enkel bij het boren maken we een beetje lawaai. Na de plaatsing testen we alles uit, aan de hand van een checklist. De klant laat vaak naderhand, tijdens de einddemo, zijn tevredenheid over de plaatsing blijken aan de adviseur. Een opsteker voor mijn team!”

 

Zelfstandig naar bed, bad, toilet...

lees meer

meer info?

+32 54 31 97 10

Contacteer ons

bekijk onze demofilms

Demofilms

Handi-Move catalogus

Download

Ontvang onze
e-nieuwsbrief

Schrijf mij nu in

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be