Oplossingen

De tilliften van Handi-Move, de oplossing voor al uw transfers, in alle omstandigheden

Handi-Move voelt zich thuis op alle terreinen waar mensen met een mobiele beperking verplaatst moeten worden. Wij richten ons niet enkel tot de gebruiker zelf maar tot iedereen die meewerkt aan zijn of haar bewegingsvrijheid. Onze medewerkers bieden advies en logistieke steun aan therapeuten, verzorgings- en revalidatiecentra, thuiszorg- & sportcentra. Handi-Move is gespecialiseerd in klantgerichte oplossingen voor thuis en de instelling.

Zelfstandig naar bed, bad, toilet...

Zelfstandig vanuit de rolstoel naar bed, bad, toilet, douche, zetel enz. . Handi-Move heeft hiervoor een unieke oplossing. Wie over een Handi-Move plafondmotor en over voldoende handfunctie beschikt, heeft met de Handi-Move tilbeugel® een uitstekende­ partner om zich zelfstandig binnen de woning te ­ verplaatsen.

lees meer...

Handi-Move - Zelfstandig naar bed, bad, toilet...

Met begeleiding naar bed, bad, toilet...

Voor het verplaatsen van een persoon met een mobiele beperking door een begeleider/verzorger heeft Handi-Move een gamma tilliften. Deze kunnen gebruikt worden in combinatie met tildoeken of de tilbeugel.

lees meer...

Handi-Move - Met begeleiding naar bed, bad, toilet...

In en uit uw bed

Bedliften: verschillende Handi-Move bedliftsystemen kunnen u helpen om ondanks uw mobiele beperking toch vlot in en uit uw bed te geraken: de Handi-Move tilbeugel® en de plafondmotor, de mobiele tilliften ("stalen verpleegsters"), de wandliften, het rolbord…

lees meer...

Handi-Move - In en uit uw bed

Naar het toilet

Toiletliften: de toiletliftsystemen van Handi-Move kunnen u helpen om ondanks uw mobiele beperking toch vlot op uw WC te geraken, zelfstandig of met hulp: de Handi-Move tilbeugel® en de plafondmotor, de mobiele tilliften ("stalen verpleegsters"), de wandliften...

lees meer...

Handi-Move - Naar het toilet

In en uit uw bad

Badliften: de badliftsystemen van Handi-Move kunnen u helpen om ondanks uw mobiele beperking toch vlot in en uit uw bad te geraken (de Handi-Move tilbeugel® en de plafondmotor, de mobiele tilliften ("stalen verpleegsters"), de wandliften...)

lees meer...

Handi-Move - In en uit uw bad

In en uit het zwembad

Dankzij de Handi-Move zwembadliften kan men ­zonder problemen in en uit het water (rechtstreeks van de rolstoel in het zwembad, therapiebad of jacuzzi). Met slechts één begeleider, zonder fysieke belasting. Dit kan op twee manieren: met een mobiele zwembadlift, of met een plafondmotor met railsysteem.

lees meer...

Handi-Move - In en uit het zwembad

Zorg- en gehandicapteninstellingen

Oplossingen voor langdurige zorg : in zorginstellingen en gehandicapteninstellingen gebeuren veel verplaatsingen van en naar bed, bad, douche en toilet. Mobiele tilliften worden vaak toegepast in deze omgevingen vanwege hun veelzijdigheid. Maar ook plafondsystemen zijn een geschikte oplossing. Zij kunnen ingezet worden in verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, bejaardentehuizen, zorgcentra, serviceflats, woonzorg...

lees meer...

Handi-Move - Zorg- en gehandicapteninstellingen

Scholen en dagcentra

In scholen en dagcentra zorgen het toiletbezoek of de persoonlijke hygiëne ervoor dat studenten met een handicap getild moeten worden. De Handi-Move tilbeugel en de toilettildoek zijn ideaal voor dit doel. Beide oplossingen laten de verzorger toe de onderkleding te verwijderen tijdens het tillen. Handi-Move heeft veel ervaring met oplossingen voor kleine toiletruimten, die zo typisch zijn voor scholen.

lees meer...

Handi-Move - Scholen en dagcentra

Paardrijden (hippotherapie)

Paardrijden is een erg geliefde therapie voor veel mensen met een mobiele beperking (hippotherapie). Op het paard gaan zitten en er weer afkomen is heel eenvoudig met de Handi-Move tilbeugel en het plafondrailsysteem.

lees meer...

Handi-Move - Paardrijden (hippotherapie)

Op vakantie

Vakanties worden eenvoudiger wanneer de ­accommodatie uitgerust is met een Handi-Move tilsysteem. Enkele beroemde hotels, bijvoorbeeld in Las Vegas, beschikken over aangepaste kamers.

lees meer...

Handi-Move - Op vakantie

Uw woning aanpassen

Het is belangrijk dat de plannen voor een nieuwbouw of een verbouwing vooraf besproken en geëvalueerd worden met het oog op een toekomstig gebruik en/of de installatie van een bepaald tilsysteem. De Handi-Move adviseurs kunnen u daarbij helpen. Ons advies is vrijblijvend en kostenloos.

lees meer...

Handi-Move - Uw woning aanpassen

Andere transferbehoeften

U wenst vanuit de rolstoel in uw jacuzzi? Of in uw mobilhome? In uw relaxzetel? Op de verzorgingstafel? Op de vloermat voor oefeningen? In de douche- of toiletstoel? Een rolstoelwissel? Mee met de auto? In het stoeltje van de traplift? Voor elke mogelijke transfer heeft Handi-Move een oplossing.

lees meer...

Handi-Move - Andere transferbehoeften

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be