Beste bezoeker, u werd omgeleid naar www.handimove.be.
De Nederlandstalige versie van www.handimove.com vindt u vanaf nu hier.

Oplossingen

Handi-Move, de oplossing voor alle transfers en omstandigheden

Handi-Move voelt zich thuis op alle terreinen waar mensen met een mobiele beperking verplaatst moeten worden. Wij richten ons niet enkel tot de gebruiker zelf maar tot iedereen die meewerkt aan zijn of haar bewegingsvrijheid. Onze medewerkers bieden advies en logistieke steun aan therapeuten, verzorgings- en revalidatiecentra, thuiszorg- & sportcentra. Handi-Move is gespecialiseerd in klantgerichte oplossingen voor thuis en de instelling.

Zelfstandig naar bed, bad, toilet...

Zelfstandig vanuit de rolstoel naar bed, bad, toilet, douche, zetel enz. . Handi-Move heeft hiervoor een unieke oplossing. Wie over een Handi-Move plafondmotor en over voldoende handfunctie beschikt, heeft met de Handi-Move tilbeugel een uitstekende­ partner om zich zelfstandig binnen de woning te ­ verplaatsen.

lees meer...

70732.jpg

Met begeleiding naar bed, bad, toilet...

Voor het verplaatsen van een persoon met een mobiele beperking door een begeleider/verzorger heeft Handi-Move een gamma tilliften. . Deze kunnen gebruikt worden in combinatie met tildoeken of de tilbeugel.

lees meer...

handimove_28062012_0001.jpg

In en uit uw bed

Verschillende Handi-Move tilsystemen kunnen u helpen om vlot in en uit uw bed te geraken. Een bedlift is hiervoor de beste oplossing voor de patiënt of mindervalide.

lees meer...

wardell_DSC2348-bewerkt.jpg

Naar het toilet

Verschillende Handi-Move tilsystemen kunnen u helpen om vlot op uw toilet te geraken. Een toiletlift is hiervoor de beste oplossing voor de patiënt of mindervalide.

lees meer...

wardell_DSC2405-bewerkt.jpg

In en uit uw bad

Verschillende Handi-Move tilsystemen kunnen u helpen om vlot in en uit uw bad te geraken. Een badlift is hiervoor de beste oplossing.

lees meer...

Stabroek555.jpg

In en uit het zwembad

Dankzij de Handi-Move zwembadliften kan men ­zonder problemen in en uit het water, rechtstreeks van rolstoel naar het zwembad of therapiebad. Met slechts één begeleider, zonder fysieke belasting. Dit kan op twee manieren: met een mobiele zwembadlift, of met een plafondmotor met railsysteem.

lees meer...

poollift_02-2011_41.jpg

Op vakantie

Vakanties worden eenvoudiger wanneer de ­accommodatie uitgerust is met een Handi-Move tilsysteem. Enkele beroemde hotels, bijvoorbeeld in Las Vegas, beschikken over aangepaste kamers.

lees meer...

handimove_28062012_6023.jpg

Paardrijden

Paardrijden is een erg geliefde therapie voor veel mensen met een mobiele beperking. Op het paard gaan zitten en er weer afkomen is heel eenvoudig met de Handi-Move tilbeugel en het plafondrailsysteem.

lees meer...

3011074.jpg

Uw woning aanpassen

Het is belangrijk dat de plannen voor een nieuwbouw of een verbouwing vooraf besproken en geëvalueerd worden met het oog op een toekomstig gebruik en/of de installatie van een bepaald tilsysteem. Eén van de Handi-Move adviseurs kan daarbij helpen.Ons advies is vrijblijvend en kostenloos.

lees meer...

wardell_DSC2323-bewerkt.jpg

Scholen en dagcentra

In scholen en dagcentra zorgen het toiletbezoek of de persoonlijke hygiëne ervoor dat studenten met een handicap getild moeten worden. De Handi-Move tilbeugel en de toilettildoek zijn ideaal voor dit doel. Beide oplossingen laten de verzorger toe de onderkleding te verwijderen tijdens het tillen. Handi-Move heeft veel ervaring met oplossingen voor kleine toiletruimten, die zo typisch zijn voor scholen.

lees meer...

80414_VICTOR.jpg

Zorginstellingen

Oplossingen voor langdurige zorg : in zorginstellingen en gehandicapteninstellingen gebeuren de meeste verplaatsingen van en naar bed, bad, douche en toilet. Mobiele tilliften worden vaak toegepast in deze omgevingen vanwege hun veelzijdigheid. Maar ook plafondsystemen zijn een geschikte oplossing. Zij kunnen ingezet worden in verzorgingstehuizen, ziekhuizen, het bejaardentehuis, zorgcentra, serviceflats, woonzorg...

lees meer...

205046_hue.jpg

Andere transferbehoeften

U wenst vanuit de rolstoel in uw jacuzzi? Of in uw mobilhome? In uw relaxzetel? Op de verzorgingstafel? Op de vloermat voor oefeningen? In de douche- of toiletstoel? Een rolstoelwissel? Mee met de auto? In het stoeltje van de traplift? Voor elke mogelijke transfer heeft Handi-Move een oplossing.

lees meer...

walllift-jacuzzi_01.jpg

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

info@handimove.com
+32 (0)54 31 97 10
Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe