In en uit uw bad

Badliften: de badliftsystemen van Handi-Move kunnen u helpen om ondanks uw mobiele beperking toch vlot in en uit uw bad te geraken (de Handi-Move tilbeugel® en de plafondmotor, de mobiele tilliften ("stalen verpleegsters"), de wandliften...)

Handi-Move - In en uit uw bad - In en uit uw bad met de hulp van een begeleider - Mobiele tillift 2600 (Victor)

In en uit uw bad met de hulp van een begeleider

Handi-Move biedt verschillende oplossingen om u met de hulp van een begeleider in en uit uw bad te tillen - met een minimale inspanning. Dit kan met alle Handi-Move tilsystemen, waaronder de mobiele tilliften en wandliften met bijhorende badtildoek of badstoeltje.

De badtildoek van Handi-Move

Qua vorm is de badtildoek van Handi-Move identiek aan de toilettildoek. Enkel het materiaal is verschillend. De badtildoek is immers uitgevoerd in onderhoudsvriendelijke antislipkunststof (PVC) die gemakkelijk af te drogen is. Het zitvlak en de onderrug blijven vrij door de grote uitsparing, ideaal voor intieme verzorging.

Handi-Move -  - De badtildoek van Handi-Move - Draagbare motor , Badtildoek
Handi-Move - In en uit uw bad - Met het badstoeltje van Handi-Move in uw bad - Tiljuk klassiek , Mobiele tillift 1640 , Tilstoeltje

Met het badstoeltje van Handi-Move in uw bad

Het Handi-Move badstoeltje wordt gebruikt door mensen die nog kunnen staan of steunen, maar die een slecht evenwicht hebben. Het stoeltje kan gebruikt worden in instellingen, thuis of tijdens de revalidatie. De rug wordt volledig ondersteund. Het geperforeerde zitgedeelte laat het water door. Het badstoeltje gaat tot op de badbodem en neemt de vorm van het bad aan. Het badstoeltje kan aan alle Handi-Move tilliften bevestigd worden en kan in verschillende posities versteld worden.

Zelfstandig in uw bad met de Handi-Move tilbeugel® en de plafondmotor

De unieke en gepatenteerde Handi-Move tilbeugel is vervaardigd uit licht en stevig roestvrij staal. In het bad of het zwembad neemt geen enkel onderdeel vocht op. Even met een doek over wrijven en hij is weer schoon en droog. De plafondmotor zorgt voor een eenvoudige transfer naar uw bad.

Handi-Move -  - Zelfstandig in uw bad met de Handi-Move tilbeugel® en de plafondmotor - Handi-Move Tilbeugel® , Plafondmotor

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be