In en uit uw bed

Bedliften: verschillende Handi-Move bedliftsystemen kunnen u helpen om ondanks uw mobiele beperking toch vlot in en uit uw bed te geraken: de Handi-Move tilbeugel® en de plafondmotor, de mobiele tilliften ("stalen verpleegsters"), de wandliften, het rolbord…

Handi-Move - In en uit uw bed - Zelfstandig naar uw bed met de Handi-Move tilbeugel® en de plafondmotor - Handi-Move Tilbeugel® , Plafondmotor

Zelfstandig naar uw bed met de Handi-Move tilbeugel® en de plafondmotor

De plafondmotor van Handi-Move tilt u in alle comfort in en uit uw bed. Met de afstandsbediening heeft u alle controle terwijl de tilbeugel u perfect ondersteunt. U kiest zelf wanneer u in bed gaat en uit het bed komt.

In en uit uw bed met de hulp van een begeleider

Handi-Move biedt verschillende oplossingen om de patiënt met de hulp van een begeleider naar bed te brengen - met een minimale inspanning. Dit kan met alle Handi-Move tilsystemen, waaronder de mobiele tilliften en wandliften met bijhorende tildoeken.

Handi-Move -  - In en uit uw bed met de hulp van een begeleider - Tiljuk standaard , Wandlift
Handi-Move - In en uit uw bed - In en uit uw bed met het rolbord - Douchebrancard , Rolbord

In en uit uw bed met het rolbord

Het rolbord van Handi-Move wordt voornamelijk toegepast voor ­transfers van bed naar bed en van bed naar douche­brancard / douchebad. De patiënt ligt op het ­rolbord tijdens de ­verplaatsing en heeft geen last van eventuele oneffen­heden.

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be