De juiste oplossing voor elke gebruiker

Voor Handi-Move komt de levenskwaliteit van de gebruiker op de eerste plaats. Het bedrijf beschouwt het als haar missie om innovatieve en betrouwbare til- en verzorgingstoestellen te ontwikkelen, te produceren en te verspreiden waarbij het belang van de gebruiker centraal staat.
Ninove, 1 oktober 1982

Thuis en in instellingen

De oplossingen van Handi-Move zijn al vanaf het begin een groot succes in instellingen en privé-woningen. De til- en verzorgingssystemen maken ‘zelfstandig wonen’ voor duizenden gebruikers tot een dagelijkse realiteit. De verplaatsing naar bed, bad of toilet vormt voor hen of hun begeleiders geen onoverkomelijk obstakel meer. Handi-Move beschouwt het als een erezaak om voor elk verplaatsingsprobleem een geschikte oplossing te realiseren. De Handi-Move teamleden werken wereldwijd nauw samen met de meest diverse verzorgingsinstellingen.

In het belang van de gebruiker

Bij Handi-Move draait alles om de klant, de gebruiker. Hij is de sleutel van ons succes. Elke nieuwe aanvraag is een uitdaging om te zoeken naar een geschikte oplossing-op-maat. Elke klant deskundig advies geven, daar gaat het om. De beste oplossing betekent daarom niet de duurste, integendeel.

Handi-Move denkt mee met de gebruiker en biedt verantwoorde oplossingen aan die stroken met de integere filosofie van het bedrijf en zijn verdelers. Daarom maken we er een prioriteit van om juiste adviezen te geven bij de inrichting van de gebouwen.

Handi-Move werkt samen met architecten en studiebureaus. Een perfecte in richting staat of valt immers in de fase van het ontwerp en de planning.

Wereldwijd

Handi-Move biedt zijn diensten en producten wereldwijd aan. Zowel in Europa, de Verenigde Staten als Japan zijn deskundige medewerkers dagelijks in de weer om rolstoelgebruikers, hun verzorgers, medici en paramedici met raad en daad bij te staan. Overal streeft Handi-Move ernaar om met zijn til- en verzorgingssystemen de gebruiker een zo groot mogelijke bewegingsvrijheid te bieden met een zo klein mogelijke lichaamsbelasting voor de verzorger.

Elke situatie wordt afzonderlijk behandeld. Ervaringen worden wereldwijd uitgewisseld. Handi-Move beschikt hierdoor over een uitzonderlijke knowhow, die nog elke dag toeneemt. HandiMove realiseerde reeds meer dan 50.000 oplossingen.

Enthousiasme

Wie met een Handi-Move medewerker in contact komt, merkt onmiddellijk een groot enthousiasme. Handi-Move is een bedrijf met erg gedreven medewerkers. Ieder werkt op zijn domein aan de meest geschikte oplossing voor de vele concrete verplaatsingsproblemen waarmee rolstoelgebruikers en hun verzorgers dagelijks worden geconfronteerd. Handi-Move heeft een schat aan knowhow en stelt deze ten dienste van iedereen die erom verzoekt. 

Gebruikers vertellen

Handig systeem om onze dochter uit bed te halen en in de rolstoel of douchestoel te zetten. Ook handig met verplaatsbare motor om in de living te gebruiken.

Sophie Labyte (Gent-Mariakerke)

Het tilsysteem is zeer betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en compact. De service van het bedrijf is zeer accuraat en snel. De klantvriendelijkheid is uitzonderlijk.

Marleen Bril (Berendrecht)

Zeer goed advies, gevolgd door vlotte en professionele plaatsing van rails en tillift. Totaal geen zorgen gehad met dit onderdeel. Bedankt!

Joren Wagemans (Lotenhulle)

Het neemt weinig plaats in en is gemakkelijk te bedienen. Voor de thuisverpleging is het ook een stuk makkelijker. De kleinkinderen van mijn zus denken dat ik kan vliegen.

Christiane Geiregat (Langemark)

Klantvriendelijk - Technisch personeel heeft alles proper afgewerkt - Het waren fijne mannen - Tillift werkt zoals we gehoopt hadden.

Frans Vervoort (Tessenderlo)

Het is voor ons zeer gemakkelijk geworden. Niet dat onze Thomas nu al zwaar weegt, maar we moeten nu al uitkijken zodat we onze rug sparen en de tillift is ook zeer sterk.

Thomas Verbeke (Wontergem)

Zeer goede service: we kregen goede uitleg bij aankoop, er werden correcte afspraken gemaakt Zowel de mobiele tillift als de plafondliften beantwoorden volledig aan onze vraag.

Emma Bartels (Ophoven)

Het stoeltje zit fantastisch comfortabel. Ik kende vroeger enkel een tildoek als tilsysteem of de tilbeugel, maar deze dingen werkten niet voor mij. Met de stoel zit ik helemaal goed en kan ik me volledig zelfstandig verplaatsen. Goed gedaan!

Rik Huys (Korbeek-Lo)

Met het Handi-Move tilsysteem is de verplaatsing van onze Luc (90 kg. en MS patiënt) volledig veilig.

Luc Hugens (Lier)

meer info?

+32 54 31 97 10

Contacteer ons

bekijk onze demofilms

Demofilms

Handi-Move catalogus

Download

Ontvang onze
e-nieuwsbrief

Schrijf mij nu in

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be