Over Handi-Move

Sinds 1982

De basis van Handi-Move werd gelegd in België in 1982 toen stichter René Van Raemdonck, samen met een universitaire researchgroep, een innovatief tilsysteem (de tilbeugel®) ontwierp voor een bevriend rolstoelgebruiker en zijn vrouw. Ook al zijn we intussen uitgegroeid tot een bedrijf met vertakkingen over heel de wereld, de missie blijft nog steeds dezelfde.

Tillen en verplaatsen - thuis en in de professionele omgeving

Onze oplossingen zijn al vanaf het begin een groot succes in privéwoningen. De til- en verzorgingssystemen maken zelfstandig wonen voor duizenden gebruikers tot een dagelijkse realiteit. De verplaatsing naar bed, bad of toilet vormt voor hen of hun begeleiders geen onoverkomelijk obstakel meer.

Onze adviseurs werken nauw samen met de meest diverse verzorgingsinstellingen: instellingen voor personen met een handicap, woon- en zorgcentra, scholen, manèges, zwembaden… Overal vindt u de producten en oplossingen van Handi-Move.

De beste til-oplossing voor elke situatie

Handi-Move helpt mensen met een mobiele beperking om zich thuis of in de instelling te verplaatsen en te verzorgen, met en zonder begeleiding.

Met onze producten en oplossingen kunnen we mensen met een mobiele beperking veilig en gemakkelijk tillen uit de rolstoel en verplaatsen naar bed, toilet, douche, bad… Voor elke transfer of verplaatsingsbehoefte hebben we de geschikte tillift. We bieden een volledig gamma: mobiele tilliften (vroeger de ‘stalen verpleegsters’ genoemd), plafond- en wandsystemen, zwembadliften, glijlakens, oplossingen voor paardrijden…

We beschouwen het als een erezaak om voor de vele concrete til- en verplaatsingsproblemen waarmee rolstoelgebruikers en hun verzorgers dagelijks worden geconfronteerd de beste oplossing te realiseren.

Maatwerk

Ook maatwerk is voor Handi-Move geen slogan, maar dagelijkse realiteit. Als een standaard product niet voldoet, wordt maatwerk geleverd. Het aanpassen van onze tildoeken is daar een mooi voorbeeld van. Maar ook een aanpassing van uw huis of gebouw om het gebruik van een plafondlift of wandlift mogelijk te maken is voor ons geen probleem. In overleg met onze adviseurs en ingenieurs wordt steeds een technisch veilige en esthetische oplossing bedacht.

Uw persoonlijke adviseur

We willen de gebruiker in elke fase van de samenwerking een perfecte service bieden. Daarom ontwikkelden we een bedrijfsfilosofie die gebaseerd is op bereikbaarheid en duidelijkheid. Van het eerste advies tot de laatste gebruikstip, steeds staat uw persoonlijke adviseur tot uw beschikking.
Lees meer over onze service

Wereldwijd actief

Handi-Move biedt zijn diensten en producten wereldwijd aan. Zowel in Europa, de Verenigde Staten als Australië zijn deskundige medewerkers dagelijks in de weer om rolstoelgebruikers, hun verzorgers, medici en paramedici met raad en daad bij te staan. Ervaringen worden wereldwijd uitgewisseld. Handi-Move beschikt hierdoor over een uitzonderlijke knowhow, die nog elke dag toeneemt. Handi-Move realiseerde wereldwijd reeds meer dan 50.000 oplossingen.

Gebruikers vertellen

Handig systeem om onze dochter uit bed te halen en in de rolstoel of douchestoel te zetten. Ook handig met verplaatsbare motor om in de living te gebruiken.

Sophie Labyte (Gent-Mariakerke)

Het tilsysteem is zeer betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en compact. De service van het bedrijf is zeer accuraat en snel. De klantvriendelijkheid is uitzonderlijk.

Marleen Bril (Berendrecht)

Zeer goed advies, gevolgd door vlotte en professionele plaatsing van rails en tillift. Totaal geen zorgen gehad met dit onderdeel. Bedankt!

Joren Wagemans (Lotenhulle)

Het neemt weinig plaats in en is gemakkelijk te bedienen. Voor de thuisverpleging is het ook een stuk makkelijker. De kleinkinderen van mijn zus denken dat ik kan vliegen.

Christiane Geiregat (Langemark)

Klantvriendelijk - Technisch personeel heeft alles proper afgewerkt - Het waren fijne mannen - Tillift werkt zoals we gehoopt hadden.

Frans Vervoort (Tessenderlo)

Het is voor ons zeer gemakkelijk geworden. Niet dat onze Thomas nu al zwaar weegt, maar we moeten nu al uitkijken zodat we onze rug sparen en de tillift is ook zeer sterk.

Thomas Verbeke (Wontergem)

Zeer goede service: we kregen goede uitleg bij aankoop, er werden correcte afspraken gemaakt Zowel de mobiele tillift als de plafondliften beantwoorden volledig aan onze vraag.

Emma Bartels (Ophoven)

Het stoeltje zit fantastisch comfortabel. Ik kende vroeger enkel een tildoek als tilsysteem of de tilbeugel, maar deze dingen werkten niet voor mij. Met de stoel zit ik helemaal goed en kan ik me volledig zelfstandig verplaatsen. Goed gedaan!

Rik Huys (Korbeek-Lo)

Met het Handi-Move tilsysteem is de verplaatsing van onze Luc (90 kg. en MS patiënt) volledig veilig.

Luc Hugens (Lier)

meer info?

+32 54 31 97 10

Contacteer ons

bekijk onze demofilms

Demofilms

Handi-Move catalogus

Download

Ontvang onze
e-nieuwsbrief

Schrijf mij nu in

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be