Kwaliteit, made in Belgium

Permanent investeren in testen en eigen onderzoek en ontwikkeling

Handi-Move staat aan de top wat betreft til- en verzorgingssystemen. Het bedrijf heeft een eigen Research & Development afdeling. Een team van ingenieurs zoekt onafgebroken naar antwoorden op de nieuwste noden in de markt. De prototypes die ze ontwikkelen worden aan de meest veeleisende tests onderworpen.

Externe keuringen

Externe organisaties zoals SGS en Tüv voeren CE en GMP keuringen uit om na te gaan of de liften van Handi-Move voldoen aan de geldende normen.

Voor Handi-Move zijn die normen echter niet streng genoeg. Voor de productie van start gaat, ondergaan nieuw ontwikkelde producten een duurtest van verschillende maanden. Onze nieuwe ontwikkelingen gaan de testbank op voor maar liefst 100.000 volledige op- en neerbewegingen met maximale belasting, in plaats van de voorgeschreven 10.000 cycli.

Gespecialiseerde Belgische productie

De Handi-Move productieafdeling is in handen van goed opgeleide en ervaren vakmensen.

Het productieteam is gedreven door een grote zin voor perfectie. Reeds jaren zorgen zij ervoor dat elk tilsysteem dat de fabriek verlaat aan een uitgebreide reeks kwaliteitseisen beantwoordt.

De productie van onze tilsystemen gebeurt in België en niet in lageloonlanden. Ethisch correct werken vinden wij belangrijk.

Alle toestellen worden nog eens volledig getest voor ze naar de klant gaan. Een ploeg van gedreven en gecertificeerde medewerkers zorgt voor deze kwaliteit.

Kwaliteit garandeert lange levensduur

De liftsystemen van Handi-Move zijn een goede investering want ze gaan immers lang mee. Aan de basis van onze kwaliteit liggen de beste onderdelen, sterke ontwerpers, gedreven productiemedewerkers en strenge testen waardoor we een lange levensduur kunnen garanderen.

Testmachine voor de tildoeken : een voorbeeld van veiligheid en kwaliteit

Handi-Move ontwikkelde een eigen toestel voor het doorgedreven testen van de kwaliteit en veiligheid van de tildoeken. Deze testen doen wij bij nieuwe ontwikkelingen, maar ook om steekproeven uit te voeren op bestaande productiereeksen.

De ‘tildoektestmachine’ doet langdurige en waarheidsgetrouwe testen inzake het gebruik van de tildoeken. Zowel de doek zelf, de lussen als het stiksel van de lussen op de doek worden uitvoerig en langdurig getest. Ze ondergaan ongeveer 30.000 testbewegingen. Ze worden tientallen keren gewassen en opnieuw getest. Er wordt een veiligheidsfactor van 1.5 toegepast : als een tildoek bv 200 kg moet kunnen dragen, dan wordt die getest op 300 kg.

Gebruikers vertellen

Handig systeem om onze dochter uit bed te halen en in de rolstoel of douchestoel te zetten. Ook handig met verplaatsbare motor om in de living te gebruiken.

Sophie Labyte (Gent-Mariakerke)

Het tilsysteem is zeer betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en compact. De service van het bedrijf is zeer accuraat en snel. De klantvriendelijkheid is uitzonderlijk.

Marleen Bril (Berendrecht)

Zeer goed advies, gevolgd door vlotte en professionele plaatsing van rails en tillift. Totaal geen zorgen gehad met dit onderdeel. Bedankt!

Joren Wagemans (Lotenhulle)

Het neemt weinig plaats in en is gemakkelijk te bedienen. Voor de thuisverpleging is het ook een stuk makkelijker. De kleinkinderen van mijn zus denken dat ik kan vliegen.

Christiane Geiregat (Langemark)

Klantvriendelijk - Technisch personeel heeft alles proper afgewerkt - Het waren fijne mannen - Tillift werkt zoals we gehoopt hadden.

Frans Vervoort (Tessenderlo)

Het is voor ons zeer gemakkelijk geworden. Niet dat onze Thomas nu al zwaar weegt, maar we moeten nu al uitkijken zodat we onze rug sparen en de tillift is ook zeer sterk.

Thomas Verbeke (Wontergem)

Zeer goede service: we kregen goede uitleg bij aankoop, er werden correcte afspraken gemaakt Zowel de mobiele tillift als de plafondliften beantwoorden volledig aan onze vraag.

Emma Bartels (Ophoven)

Het stoeltje zit fantastisch comfortabel. Ik kende vroeger enkel een tildoek als tilsysteem of de tilbeugel, maar deze dingen werkten niet voor mij. Met de stoel zit ik helemaal goed en kan ik me volledig zelfstandig verplaatsen. Goed gedaan!

Rik Huys (Korbeek-Lo)

Met het Handi-Move tilsysteem is de verplaatsing van onze Luc (90 kg. en MS patiënt) volledig veilig.

Luc Hugens (Lier)

Zelfstandig naar bed, bad, toilet...

lees meer

meer info?

+32 54 31 97 10

Contacteer ons

bekijk onze demofilms

Demofilms

Handi-Move catalogus

Download

Ontvang onze
e-nieuwsbrief

Schrijf mij nu in

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be