Uw woning aanpassen

Het is belangrijk dat de plannen voor een nieuwbouw of een verbouwing vooraf besproken en geƫvalueerd worden met het oog op een toekomstig gebruik en/of de installatie van een bepaald tilsysteem. De Handi-Move adviseurs kunnen u daarbij helpen. Ons advies is vrijblijvend en kostenloos.

Handi-Move - Uw woning aanpassen - Geen woningaanpassing nodig dankzij het "Tarzan" systeem - Draagbare motor , Draagbare motor + Tarzan , Toilettildoek , Badtildoek

Geen woningaanpassing nodig dankzij het "Tarzan" systeem

Voor het gebruik van de draagbare motor van Handi-Move zijn dankzij het "Tarzan" systeem geen aanpassingen nodig aan uw woning. Omdat het hier gaat over afzonderlijke railtrajecten hoeven er geen deuropeningen aangepast te worden. De linten van de draagbare motor worden door de begeleider van de ene aan de andere rail gehangen.

Meestal is een verbouwing niet nodig

In de meeste situaties is een verbouwing voor een Handi-Move tilsysteem niet nodig. Wanneer dit toch nodig is, of wanneer u een nieuwbouw overweegt, kunt u rekenen op de expertise van onze adviseurs, ingenieurs en installateurs.
Het is aangewezen Handi-Move reeds bij de aanvang van het project te contacteren. Als u geen rekening houdt met een aantal vereisten zal de keuze qua tiloplossing beperkter of complexer worden.
Onze 3 adviespijlers zijn : analyse, voorstel oplossing, aandachtspunten en begeleiding van klant, architect en/of aannemer(s).

Bent u architect of aannemer?

Handi-Move heeft een uitgebreide informatiemap voor u beschikbaar. Contacteer ons.

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be