In en uit uw bad

Verschillende Handi-Move tilsystemen kunnen u helpen om vlot in en uit uw bad te geraken. Een badlift is hiervoor de beste oplossing.

Zelfstandig in uw bad met de Handi-Move tilbeugel® en de plafondmotor

Zelfstandig in uw bad met de Handi-Move tilbeugel® en de plafondmotor

De unieke en gepatenteerde Handi-Move tilbeugel is vervaardigd uit licht en stevig roestvrij staal. In het bad of het zwembad neemt geen enkel onderdeel vocht op. Even met een doek over wrijven en hij is weer schoon en droog. De plafondmotor zorgt voor een eenvoudige transfer naar uw bad.

In en uit uw bad met de hulp van een begeleider

Handi-Move biedt verschillende oplossingen om u met de hulp van een begeleider in en uit uw bad te tillen - met een minimale inspanning. Dit kan met alle Handi-Move tilsystemen, waaronder de mobiele tilliften en wandliften met bijhorende badtildoek of badstoeltje.

In en uit uw bad met de hulp van een begeleider
De badtildoek van Handi-Move

De badtildoek van Handi-Move

Qua vorm is de badtildoek van Handi-Move identiek aan de toilettildoek. Enkel het materiaal is verschillend. De badtildoek is immers uitgevoerd in onderhoudsvriendelijke antislipkunststof (PVC) die gemakkelijk af te drogen is. Het zitvlak en de onderrug blijven vrij door de grote uitsparing, ideaal voor intieme verzorging.

Met het badstoeltje van Handi-Move in uw bad

Het Handi-Move badstoeltje wordt gebruikt door mensen die nog kunnen staan of steunen, maar die een slecht evenwicht hebben. Het stoeltje kan gebruikt worden in instellingen, thuis of tijdens de revalidatie. De rug wordt volledig ondersteund. Het geperforeerde zitgedeelte laat het water door. Het badstoeltje gaat tot op de badbodem en neemt de vorm van het bad aan. Het badstoeltje kan aan alle Handi-Move tilliften bevestigd worden en kan in verschillende posities versteld worden.

Met het badstoeltje van Handi-Move in uw bad

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

info@handimove.com
+32 (0)54 31 97 10
Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe