In en uit uw bad

icon In en uit uw bad

Badliften: de badliftsystemen van Handi-Move kunnen u helpen om ondanks uw mobiele beperking toch vlot in en uit uw bad te geraken (de Handi-Move tilbeugel® en de plafondmotor, de mobiele tilliften ("stalen verpleegsters"), de wandliften...)

In en uit uw bad met de hulp van een begeleider

Handi-Move biedt verschillende oplossingen om u met de hulp van een begeleider in en uit uw bad te tillen - met een minimale inspanning. Dit kan met alle Handi-Move tilsystemen, waaronder de mobiele tilliften en wandliften met bijhorende badtildoek of badstoeltje.

Mobiele tillift 2600 (Victor) - Handi-Move Tilliften

De badtildoek van Handi-Move

Qua vorm is de badtildoek van Handi-Move identiek aan de toilettildoek. Enkel het materiaal is verschillend. De badtildoek is immers uitgevoerd in onderhoudsvriendelijke antislipkunststof (PVC) die gemakkelijk af te drogen is. Het zitvlak en de onderrug blijven vrij door de grote uitsparing, ideaal voor intieme verzorging.

Draagbare motor ; Hygiëne - badtildoek - Handi-Move Tilliften

Met het badstoeltje van Handi-Move in uw bad

Het Handi-Move badstoeltje (tilstoeltje) wordt gebruikt door mensen die nog een (beperkte) sta- of steunfunctie hebben maar niet meer in of uit een bad kunnen stappen. De rug wordt volledig ondersteund. Het geperforeerde zitgedeelte laat het water door. Het badstoeltje gaat tot op de badbodem en neemt de vorm van het bad aan. Het kan aan alle Handi-Move tilliften bevestigd worden en kan in verschillende posities versteld worden. Het tilstoeltje kan gebruikt worden in instellingen, thuis of tijdens de revalidatie.

Mobiele tillift 1640 ; Special : tilstoeltje voor bad en zwembad ; Tiljuk klassiek - Handi-Move Tilliften

Zelfstandig in uw bad met de Handi-Move tilbeugel® en de plafondlift

De unieke en gepatenteerde Handi-Move tilbeugel is vervaardigd uit licht en stevig roestvrij staal. In het bad of het zwembad neemt geen enkel onderdeel vocht op. Even met een doek over wrijven en hij is weer schoon en droog. De plafondmotor zorgt voor een eenvoudige transfer naar uw bad.

Plafondlift - motor vast aan de rail ; Handi-Move Tilbeugel® - Handi-Move Tilliften

Al onze producten
gebundeld in één handige pdf

Download productcatalogus
  • Stel je vraag via het contactformulier.
  • Locatie van onze showroom in Ninove via Google Maps.
Contacteer Handi-Move

Verhalen van tevreden klanten,
nieuwe oplossingen, tips & advies...
in uw mailbox

Schrijf mij in...