Handi-Move: innovatief familiebedrijf sinds 1982

"Samen met een universitaire researchgroep ontwierp ik in 1982 een innovatief tilsysteem voor een bevriend rolstoelgebruiker en zijn vrouw: de Handi-Move Tilbeugel®.
Ook al is Handi-Move intussen uitgegroeid tot een bedrijf met vertakkingen over heel de wereld, de missie blijft nog steeds dezelfde: innovatieve en betrouwbare til- en verzorgingssystemen ontwikkelen, produceren en verspreiden waarbij het belang van de gebruiker centraal staat. Vandaag zijn we met de volgende generatie aan het roer nog steeds een echt familiebedrijf, met zin voor persoonlijke dienstverlening, klantgerichte oplossingen op maat en een aangename werksfeer."

René Van Raemdonck, stichter Handi-Move

De beste til-oplossing voor elke situatie en verplaatsingsbehoefte

Handi-Move helpt mensen met een mobiele beperking om zich thuis of in de instelling te verplaatsen en te verzorgen, met en zonder begeleiding. Met onze producten en oplossingen kunnen we mensen met een mobiele beperking veilig en gemakkelijk tillen uit de rolstoel en verplaatsen naar bed, toilet, douche, bad… Voor elke transfer of verplaatsingsbehoefte hebben we de geschikte oplossing. We bieden een volledig gamma: mobiele tilliften (vroeger de ‘stalen verpleegsters’ genoemd), plafond- en wandsystemen, zwembadliften… We beschouwen het als een erezaak om voor de vele concrete til- en verplaatsingsproblemen waarmee rolstoelgebruikers en hun verzorgers dagelijks worden geconfronteerd de beste oplossing te realiseren.

Tillen en verplaatsen - thuis en in de professionele omgeving

Onze oplossingen zijn al vanaf het begin een groot succes in privéwoningen. De til- en verzorgingssystemen maken zelfstandig wonen voor duizenden gebruikers tot een dagelijkse realiteit. De verplaatsing naar bed, bad of toilet vormt voor hen of hun begeleiders geen onoverkomelijk obstakel meer.

Onze adviseurs werken nauw samen met de meest diverse verzorgingsinstellingen: instellingen voor personen met een handicap, woon- en zorgcentra, scholen, manèges, zwembaden… Overal vindt u de producten en oplossingen van Handi-Move.

Maatwerk

Ook maatwerk is voor Handi-Move geen slogan, maar dagelijkse realiteit. Als een standaard product niet voldoet, wordt maatwerk geleverd. Het aanpassen van onze tildoeken is daar een mooi voorbeeld van. Maar ook het aanpassen van het tilsysteem (bv plafondsysteem) in functie van uw huis of gebouw is voor ons geen probleem. In overleg met onze adviseurs en ingenieurs wordt steeds een technisch veilige en esthetische oplossing bedacht.

Uw persoonlijke adviseur

We willen de gebruiker in elke fase van de samenwerking een perfecte service bieden. Daarom ontwikkelden we een bedrijfsfilosofie die gebaseerd is op bereikbaarheid en duidelijkheid. Van het eerste advies tot de laatste gebruikstip, steeds staat uw persoonlijke adviseur tot uw beschikking.

Wereldwijd actief

Handi-Move biedt zijn diensten en producten wereldwijd aan. Zowel in Europa, de Verenigde Staten als Australië zijn deskundige medewerkers dagelijks in de weer om rolstoelgebruikers, hun verzorgers, medici en paramedici met raad en daad bij te staan. Ervaringen worden wereldwijd uitgewisseld. Handi-Move beschikt hierdoor over een uitzonderlijke knowhow, die nog elke dag toeneemt. Handi-Move realiseerde wereldwijd reeds meer dan 50.000 oplossingen.

Al onze producten
gebundeld in één handige pdf

Download productcatalogus
  • Stel je vraag via het contactformulier.
  • Locatie van onze showroom in Ninove via Google Maps.
Contacteer Handi-Move

Verhalen van tevreden klanten,
nieuwe oplossingen, tips & advies...
in uw mailbox

Schrijf mij in...