Andere verplaatsingsbehoeftes

icon Andere verplaatsingsbehoeftes

U wenst vanuit de rolstoel in uw jacuzzi? Of in uw mobilhome? In uw relaxzetel? Op de verzorgingstafel? Op de vloermat voor oefeningen? In de douche- of toiletstoel? Een rolstoelwissel? Mee met de auto? In het stoeltje van de traplift? Voor elke mogelijke transfer heeft Handi-Move een oplossing.

Makkelijk in het douchebad

Met een tilsysteem van Handi-Move, bv een mobiele tillift, een plafondmotor of een rolbord, wordt een patiënt makkelijk op het douchebad gelegd.

Douchebrancard

Jacuzzi’s ook bereikbaar voor mensen met een mobiele beperking

Steeds meer mensen genieten van een privé-jacuzzi in een eigen wellnessruimte, op het terras of in de tuin. Met een Handi-Move zijn jacuzzi’s ook bereikbaar voor mensen met een mobiele beperking. Een adviseur van Handi-Move evalueert en analyseert ter plaatse samen met de klant de behoefte, de praktische en de bouwtechnische aspecten van de situatie. Met een mobiele lift, een wandlift of een railsysteem met motor kan de gebruiker zich verplaatsen van de rolstoel naar de jacuzzi. Handi-Move staat voor flexibele oplossingen in specifieke situaties. Maatwerk is mogelijk als een standaardproduct geen voldoening biedt.

Wandlift

Oplossing voor de kinezaal

Met alle Handi-Move plafondrailsystemen kunnen gebruikers op- en van de vloer getild worden (bv. oefenmatten) of ze kunnen gebruikt worden voor staprevalidatie.

Plafondmotor , Traverse rails

Al onze producten
gebundeld in één handige pdf

Download productcatalogus
  • Stel je vraag via het contactformulier.
  • Routebeschrijving naar onze showroom in Ninove.
Contacteer Handi-Move

Verhalen van tevreden klanten,
nieuwe oplossingen, tips & advies...
in uw mailbox