Met begeleiding

icon Met begeleiding

Voor het verplaatsen van een persoon met een mobiele beperking door een begeleider/zorgverlener heeft Handi-Move een gamma tilliften. Deze kunnen gebruikt worden in combinatie met tildoeken of de Handi-Move tilbeugel.

In en uit uw bed met de hulp van een begeleider

Handi-Move biedt verschillende oplossingen om de patiënt met de hulp van een begeleider naar bed te brengen - met een minimale inspanning. Dit kan met alle Handi-Move tilsystemen, waaronder de mobiele tilliften en wandliften met bijhorende tildoeken.

Wandlift ; Tiljuk standaard - Handi-Move Tilliften

Naar uw toilet met de hulp van een begeleider

Handi-Move biedt verschillende oplossingen om u met de hulp van een begeleider op uw toilet te zetten - met een minimale inspanning. Dit kan met alle Handi-Move tilsystemen, waaronder de mobiele tilliften en wandliften met bijhorende toilettildoek.

Plafondmotor ; Toilettildoek met hoofdsteun ; Tiljuk standaard - Handi-Move Tilliften

In en uit uw bad met de hulp van een begeleider

Handi-Move biedt verschillende oplossingen om u met de hulp van een begeleider in en uit uw bad te tillen - met een minimale inspanning. Dit kan met alle Handi-Move tilsystemen, waaronder de mobiele tilliften en wandliften met bijhorende badtildoek of badstoeltje.

Mobiele tillift 2600 (Victor) - Handi-Move Tilliften

Mobiele tilliften met begeleiding

Handi-Move heeft een uitgebreid gamma mobiele verrijdbare tilliften waarmee een persoon met een mobiele beperking door een begeleider vanuit de rolstoel in bed, bad, toilet enz. geplaatst kan worden.

Mobiele tillift 2600 (Victor) ; Weegschaal - Handi-Move Tilliften

Makkelijk voor de begeleider

Met de wandlift kan de begeleider zonder moeite een persoon met een mobiele beperking verplaatsen vanuit de rolstoel in bed, bad, toilet enz.

Wandlift - Handi-Move Tilliften

Al onze producten
gebundeld in één handige pdf

Download productcatalogus
  • Stel je vraag via het contactformulier.
  • Locatie van onze showroom in Ninove via Google Maps.
Contacteer Handi-Move

Verhalen van tevreden klanten,
nieuwe oplossingen, tips & advies...
in uw mailbox

Schrijf mij in...