Met begeleiding naar bed, bad, toilet...

Met begeleiding naar bed, bad, toilet...

Voor het verplaatsen van een persoon met een mobiele beperking door een begeleider/zorgverlener heeft Handi-Move een gamma tilliften. Deze kunnen gebruikt worden in combinatie met tildoeken of de Handi-Move tilbeugel.

Met begeleiding naar bed, bad, toilet...

In en uit uw bed met de hulp van een begeleider

Handi-Move biedt verschillende oplossingen om de patiënt met de hulp van een begeleider naar bed te brengen - met een minimale inspanning. Dit kan met alle Handi-Move tilsystemen, waaronder de mobiele tilliften en wandliften met bijhorende tildoeken.

Handi-Move Wandlift , Tiljuk standaard

Naar uw toilet met de hulp van een begeleider

Handi-Move biedt verschillende oplossingen om u met de hulp van een begeleider op uw toilet te zetten - met een minimale inspanning. Dit kan met alle Handi-Move tilsystemen, waaronder de mobiele tilliften en wandliften met bijhorende toilettildoek.

Handi-Move Plafondmotor , Toilettildoek met hoofdsteun , Tiljuk standaard

In en uit uw bad met de hulp van een begeleider

Handi-Move biedt verschillende oplossingen om u met de hulp van een begeleider in en uit uw bad te tillen - met een minimale inspanning. Dit kan met alle Handi-Move tilsystemen, waaronder de mobiele tilliften en wandliften met bijhorende badtildoek of badstoeltje.

Handi-Move Mobiele tillift 2600 (Victor)

Mobiele tilliften met begeleiding

Handi-Move heeft een uitgebreid gamma mobiele verrijdbare tilliften waarmee een persoon met een mobiele beperking door een begeleider vanuit de rolstoel in bed, bad, toilet enz. geplaatst kan worden.

Handi-Move Mobiele tillift 2600 (Victor) , Weegschaal

Makkelijk voor de begeleider

Met de wandlift kan de begeleider zonder moeite een persoon met een mobiele beperking verplaatsen vanuit de rolstoel in bed, bad, toilet enz.

Handi-Move Wandlift

Al onze producten
gebundeld in één handige pdf

Download productcatalogus
  • Stel je vraag via het contactformulier.
  • Routebeschrijving naar onze showroom in Ninove.
Contacteer Handi-Move

Verhalen van tevreden klanten,
nieuwe oplossingen, tips & advies...
in uw mailbox