In en uit het zwembad

icon In en uit het zwembad

Dankzij de Handi-Move zwembadliften kan men ­zonder problemen in en uit het water (rechtstreeks van de rolstoel in het zwembad, therapiebad of jacuzzi). Met slechts één begeleider, zonder fysieke belasting. Dit kan op twee manieren: met een mobiele zwembadlift, of met een plafondmotor met railsysteem.

Mobiele tillift met begeleiding

De mobiele zwembadlift van Handi-Move kan perfect worden ingezet in zwembaden. Mensen met een mobiele beperking kunnen makkelijk door een begeleider in het zwembad getild worden. De lift wordt gemakkelijk verwijderd, en in de opening van de sokkel past een afdekdop.

Mobiele zwembadlift - Handi-Move Tilliften

Zelfstandig naar het zwembad met de Handi-Move tilbeugel® en de plafondlift

Naast de mobiele tillift biedt Handi-Move voor het zwembad ook een plafondmotor als til­systeem aan. De plafondmotor beweegt zich in een rail. Hij is uitstekend geschikt voor intensief gebruik ­en/of in zwembaden waar het plaatsen van een vloer­sokkel niet mogelijk is. U hangt veilig in de tilbeugel, maar tildoeken zijn eveneens mogelijk.

Tilliften - Handi-Move Tilliften

Jacuzzi’s ook bereikbaar voor mensen met een mobiele beperking

Steeds meer mensen genieten van een privé-jacuzzi in een eigen wellnessruimte, op het terras of in de tuin. Met een Handi-Move zijn jacuzzi’s ook bereikbaar voor mensen met een mobiele beperking. Een adviseur van Handi-Move evalueert en analyseert ter plaatse samen met de klant de behoefte, de praktische en de bouwtechnische aspecten van de situatie. Met een mobiele lift, een wandlift of een railsysteem met motor kan de gebruiker zich verplaatsen van de rolstoel naar de jacuzzi. Handi-Move staat voor flexibele oplossingen in specifieke situaties. Maatwerk is mogelijk als een standaardproduct geen voldoening biedt.

Wandlift - Handi-Move Tilliften

Al onze producten
gebundeld in één handige pdf

Download productcatalogus
  • Stel je vraag via het contactformulier.
  • Locatie van onze showroom in Ninove via Google Maps.
Contacteer Handi-Move

Verhalen van tevreden klanten,
nieuwe oplossingen, tips & advies...
in uw mailbox

Schrijf mij in...