Analyse, advies & begeleiding door uw adviseur

Gratis analyse van uw transferbehoeften
Gratis advies voor uw tilproblemen
Persoonlijke begeleiding door uw adviseur
Uw adviseur beschikt over demomateriaal
Toonzaal met uitgebreide testruimte

Gratis analyse van uw transferbehoeften

Tijdens het bezoek bij u ter plaatse bekijkt uw adviseur welke verplaatsingen nodig en gewenst zijn, bv vanuit de rolstoel naar bed, bad, toilet,...De verschillende ruimtes (slaapkamer, badkamer, toilet,...) en de te tillen perso(o)n(en) en hun zorgomgeving worden samen met u geanalyseerd. Na het bezoek ontvangt u een advies op maat.

Gratis advies voor uw tilproblemen

Een tilsysteem mag nog zo krachtig zijn, als het niet beantwoordt aan uw behoeften dan bent u niet geholpen. Daarom is het goed dat u zich eerst grondig informeert. Onze Handi-Move adviseurs komen graag bij u langs. Hun adviezen zijn gebaseerd op een grondige materiaalkennis en een rijke ervaring. Zo bent u zeker dat u zich een tilsysteem op maat aanschaft dat aansluit bij uw noden en wensen.

Persoonlijke begeleiding door uw adviseur

Uw dossier wordt opgevolgd door één vaste persoonlijke adviseur. Gedurende het volledige project is hij uw aanspreekpunt. Hij begeleidt u van concept tot realisatie, ook op het gebied van (ver)bouwadvies. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor alle aspecten van de installatie van het tilsysteem. U hoeft slechts met één partner te handelen. Zo hebt u de garantie dat alles in nauw overleg en volgens plan verloopt.

Uw adviseur beschikt over demomateriaal

Onze adviseurs hebben in hun bestelwagens steeds voldoende demomateriaal beschikbaar. Ideaal wanneer u een nieuw product even wilt bekijken en aan een praktijktest wilt onderwerpen. Of snel een reservetildoek nodig? In de bestelwagens ligt altijd een voorraad. Materiaal op proef kan ook onmiddellijk worden geregeld.

Toonzaal met uitgebreide testruimte

In de bedrijfsruimte te Ninove hebben wij een toegankelijke toonzaal met uitgebreide testruimte ter beschikking. In onze toonzaal kan u de verschillende types tilsystemen bekijken en uitproberen. Uw adviseur staat tot uw beschikking, om u te begeleiden en te helpen met uw vragen. We bespreken specifiek uw eigen situatie. Maak een afspraak op het telefoonnummer 054 31 97 10. Toestellen in de toonzaal: mobiele tilliften, plafondmotoren, draagbare motor, wandlift, railsystemen met wissels, traverse rail, zwembadlift, douchebad, testbed, tildoeken, tilbeugel, glijmateriaal : een volledig overzicht van ons gamma staat tot uw beschikking. 

  meer info?

  +32 54 31 97 10

  Contacteer ons

  www.handimove.com

  Handi-Move Belgium

  Ten Beukenboom 13
  9400 Ninove
  Belgium
  Europe

  info@handimove.com

  T - +32 54 31 97 10

  www.handimove.be