Analyse, advies & begeleiding door uw adviseur

Gratis analyse van uw transferbehoeften
Gratis advies voor uw tilproblemen
Persoonlijke begeleiding door uw adviseur

Gratis analyse van uw transferbehoeften

Tijdens het bezoek bij u ter plaatse bekijkt uw adviseur welke verplaatsingen nodig en gewenst zijn, bv vanuit de rolstoel naar bed, bad, toilet,...De verschillende ruimtes (slaapkamer, badkamer, toilet,...) en de te tillen perso(o)n(en) en hun zorgomgeving worden samen met u geanalyseerd.

Na het bezoek ontvangt u een advies op maat.

Gratis advies voor uw tilproblemen

Een tilsysteem mag nog zo krachtig zijn, als het niet beantwoordt aan uw behoeften dan bent u niet geholpen. Daarom is het goed dat u zich eerst grondig informeert. Onze Handi-Move adviseurs komen graag bij u langs. Hun adviezen zijn gebaseerd op een grondige materiaalkennis en een rijke ervaring. Zo bent u zeker dat u zich een tilsysteem op maat aanschaft dat aansluit bij uw noden en wensen.

Persoonlijke begeleiding door uw adviseur

Uw dossier wordt opgevolgd door één vaste persoonlijke adviseur. Gedurende het volledige project is hij uw aanspreekpunt. Hij begeleidt u van concept tot realisatie, ook op het gebied van (ver)bouwadvies. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor alle aspecten van de installatie van het tilsysteem. U hoeft slechts met één partner te handelen. Zo hebt u de garantie dat alles in nauw overleg en volgens plan verloopt.

  meer info?

  +32 54 31 97 10

  Contacteer ons

  www.handimove.com

  Handi-Move Belgium

  Ten Beukenboom 13
  9400 Ninove
  Belgium
  Europe

  info@handimove.com

  T - +32 54 31 97 10

  www.handimove.be