8

“Dankzij persoonlijk verbouwadvies heb ik nu het beste tilsysteem aan mijn plafond”

 - Handi-Move Tilliften

Guy B., Brugge (november 2017)

Door een ongeval enkele jaren geleden kwam de Bruggeling Guy B. in een rolstoel terecht. Voor de verbouwing van zijn slaap- en badkamer kreeg hij persoonlijk advies van Handi-Move. Het resultaat was een tilsysteem dat het meest geschikt was voor zijn situatie: een rail aan het plafond met een motor en een tilbeugel. Hierdoor kan hij zelfstandig vanuit zijn rolstoel op het toilet en in bed.

Specialist voor de thuissituatie

Guy B. werkte voor zijn ongeval zelf in de verstrekking van zorgmiddelen (vooral rolstoelen). Hij kent de sector dus goed en koos bewust voor Handi-Move. “Het is het meest bekende merk op de markt. Ze zijn de specialist voor de thuissituatie en geven persoonlijke service. Het was snel duidelijk dat ik een railsysteem aan mijn plafond nodig had, met een Handi-Move tilbeugel voor zelfstandig gebruik.”

Advies, coördinatie en plaatsing

“Toen mijn huis gerenoveerd moest worden, heeft adviseur Gino Busschaert van Handi-Move mij en de aannemer goed geholpen met de verbouwing van de slaap- en badkamer. Gino deed enkele voorstellen voor een railsysteem op basis van de plannen van de architect. Hij adviseerde hoe de kamers ingericht en aangepast moesten worden om het railsysteem te bevestigen. De aannemer had geen ervaring met zo’n systeem, maar dankzij de coördinatie van Gino verliepen de aanpassingen vlot. De plaatsing van het tilsysteem door de technische ploeg van Handi-Move gebeurde volgens afspraak in één dag. Gino gaf veel uitleg, maar het systeem heeft eigenlijk weinig uitleg nodig. Ook de administratieve kant is vlot in orde gekomen.”

Zelf vanop de grond terug in de rolstoel

“Ondertussen gebruik ik de tilbeugel al 2 jaar, elke dag, en ik ben er tevreden over,” zegt Guy. “Toen ik onlangs uit mijn rolstoel viel, kon ik dankzij de tilbeugel zelf vanop de grond terug in mijn rolstoel geraken, zonder dat ik mijn buren moest roepen. Je wilt toch liever zelf je plan kunnen trekken in plaats van op anderen een beroep te moeten doen.”
“Het douchen kan ik helaas niet meer zelfstandig doen. Daarvoor krijg ik hulp van de thuisverpleging. Ook voor hen betekent de plafondlift minder fysieke inspanningen.”

Snelle service

“Ook over de service van Handi-Move ben ik tevreden. Toen de handbediening een keer haperde, kwam Gino Busschaert de dag nadien meteen langs, op een feestdag nog wel,” besluit Guy B.

Al onze producten
gebundeld in één handige pdf

Download productcatalogus
  • Stel je vraag via het contactformulier.
  • Locatie van onze showroom in Ninove via Google Maps.
Contacteer Handi-Move

Verhalen van tevreden klanten,
nieuwe oplossingen, tips & advies...
in uw mailbox

Schrijf mij in...