“Dankzij persoonlijk verbouwadvies heb ik nu het beste tilsysteem aan mijn plafond”

Guy B., Brugge

slaapkamer

Door een ongeval enkele jaren geleden kwam de Bruggeling Guy B. in een rolstoel terecht. Voor de verbouwing van zijn slaap- en badkamer kreeg hij persoonlijk advies van Handi-Move. Het resultaat was een tilsysteem dat het meest geschikt was voor zijn situatie: een rail aan het plafond met een motor en een tilbeugel. Hierdoor kan hij zelfstandig vanuit zijn rolstoel op het toilet en in bed.

Specialist voor de thuissituatie

Guy B. werkte voor zijn ongeval zelf in de verstrekking van zorgmiddelen (vooral rolstoelen). Hij kent de sector dus goed en koos bewust voor Handi-Move. “Het is het meest bekende merk op de markt. Ze zijn de specialist voor de thuissituatie en geven persoonlijke service. Het was snel duidelijk dat ik een railsysteem aan mijn plafond nodig had, met een Handi-Move tilbeugel voor zelfstandig gebruik.”

Advies, coördinatie en plaatsing

“Toen mijn huis gerenoveerd moest worden, heeft adviseur Gino Busschaert van Handi-Move mij en de aannemer goed geholpen met de verbouwing van de slaap- en badkamer. Gino deed enkele voorstellen voor een railsysteem op basis van de plannen van de architect. Hij adviseerde hoe de kamers ingericht en aangepast moesten worden om het railsysteem te bevestigen. De aannemer had geen ervaring met zo’n systeem, maar dankzij de coördinatie van Gino verliepen de aanpassingen vlot. De plaatsing van het tilsysteem door de technische ploeg van Handi-Move gebeurde volgens afspraak in één dag. Gino gaf veel uitleg, maar het systeem heeft eigenlijk weinig uitleg nodig. Ook de administratieve kant is vlot in orde gekomen.”

Zelf vanop de grond terug in de rolstoel

“Ondertussen gebruik ik de tilbeugel al 2 jaar, elke dag, en ik ben er tevreden over,” zegt Guy. “Toen ik onlangs uit mijn rolstoel viel, kon ik dankzij de tilbeugel zelf vanop de grond terug in mijn rolstoel geraken, zonder dat ik mijn buren moest roepen. Je wilt toch liever zelf je plan kunnen trekken in plaats van op anderen een beroep te moeten doen.”
“Het douchen kan ik helaas niet meer zelfstandig doen. Daarvoor krijg ik hulp van de thuisverpleging. Ook voor hen betekent de plafondlift minder fysieke inspanningen.”

Snelle service

“Ook over de service van Handi-Move ben ik tevreden. Toen de handbediening een keer haperde, kwam Gino Busschaert de dag nadien meteen langs, op een feestdag nog wel,” besluit Guy B.

alle testimonials

Gebruikers vertellen

Handig systeem om onze dochter uit bed te halen en in de rolstoel of douchestoel te zetten. Ook handig met verplaatsbare motor om in de living te gebruiken.

Sophie Labyte (Gent-Mariakerke)

Het tilsysteem is zeer betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en compact. De service van het bedrijf is zeer accuraat en snel. De klantvriendelijkheid is uitzonderlijk.

Marleen Bril (Berendrecht)

Zeer goed advies, gevolgd door vlotte en professionele plaatsing van rails en tillift. Totaal geen zorgen gehad met dit onderdeel. Bedankt!

Joren Wagemans (Lotenhulle)

Het neemt weinig plaats in en is gemakkelijk te bedienen. Voor de thuisverpleging is het ook een stuk makkelijker. De kleinkinderen van mijn zus denken dat ik kan vliegen.

Christiane Geiregat (Langemark)

Klantvriendelijk - Technisch personeel heeft alles proper afgewerkt - Het waren fijne mannen - Tillift werkt zoals we gehoopt hadden.

Frans Vervoort (Tessenderlo)

Het is voor ons zeer gemakkelijk geworden. Niet dat onze Thomas nu al zwaar weegt, maar we moeten nu al uitkijken zodat we onze rug sparen en de tillift is ook zeer sterk.

Thomas Verbeke (Wontergem)

Zeer goede service: we kregen goede uitleg bij aankoop, er werden correcte afspraken gemaakt Zowel de mobiele tillift als de plafondliften beantwoorden volledig aan onze vraag.

Emma Bartels (Ophoven)

Het stoeltje zit fantastisch comfortabel. Ik kende vroeger enkel een tildoek als tilsysteem of de tilbeugel, maar deze dingen werkten niet voor mij. Met de stoel zit ik helemaal goed en kan ik me volledig zelfstandig verplaatsen. Goed gedaan!

Rik Huys (Korbeek-Lo)

Met het Handi-Move tilsysteem is de verplaatsing van onze Luc (90 kg. en MS patiënt) volledig veilig.

Luc Hugens (Lier)

meer info?

+32 54 31 97 10

Contacteer ons

bekijk onze demofilms

Demofilms

Handi-Move catalogus

Download

Ontvang onze
e-nieuwsbrief

Schrijf mij nu in

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be