“De mooiste uitvinding”

Tilliften

Martine Noël, Vedrin (Namen/België), april 2015

“Elke dag maak ik gebruik van de plafondtillift van Handi-Move,” zegt Mevr. Martine Noël uit Vedrin (Namen). “Vanuit mijn rolstoel geraak ik met de tilbeugel makkelijk op het toilet of in mijn bed. Daardoor kan ik thuis blijven wonen. Ook voor de verpleeghulp, die mij elke dag komt douchen, is het een goede hulp. Het is voor hen niet vermoeiend en ze hebben geen pijn aan hun rug.”

Martine Noël maakt sinds 2008 gebruik van de Handi-Move tillift. “De installatie van het plafondsysteem gebeurde probleemloos in een halve dag. Ik was er op voorhand een beetje bang van, maar dat bleek niet nodig. De rail en de tilbeugel zijn een goeie oplossing. Eén keer uitleg was voldoende om met het systeem te kunnen werken. Het gaat echt heel makkelijk. Toen de lift uitzonderlijk eens in panne viel, kwam er direct een technicus van Handi-Move langs.”

“Ik wil de tilbeugel graag overal mee naar toe nemen. Zo heb ik ‘m al meegenomen naar het vakantieverblijf Middelpunt in Middelkerke aan zee.”

“De tilbeugel van Handi-Move is echt de mooiste uitvinding. Ik zou ‘m zeker opnieuw kopen en wil Handi-Move graag aanbevelen,” besluit een gelukkige Martine Noël.

 

Al onze producten
gebundeld in één handige pdf

Download productcatalogus
  • Stel je vraag via het contactformulier.
  • Routebeschrijving naar onze showroom in Ninove.
Contacteer Handi-Move

Verhalen van tevreden klanten,
nieuwe oplossingen, tips & advies...
in uw mailbox