“De verzorging van Lenn gaat makkelijker en sneller met de tillift van Handi-Move”

Plafondmotor , Tildoeken

Julie Declercq, mama van Lenn Van Gysel (9 jaar), oktober 2020

Julie Declerq en haar man Pieter Van Gysel wonen met hun zoontje Lenn in het Oost-Vlaamse Oostakker. De 9-jarige Lenn heeft Spina Bifida; hij is geboren met een open rugje. Lenn zit daardoor in een rolstoel. Overdag verblijft hij in Ten Dries, ’s avonds en in het weekend nemen de ouders de verzorging op zich.

Julie en Pieter hebben hun huis aangepast aan de noden van Lenn. Door het tilsysteem van Handi-Move verlopen de transfers van en naar rolstoel, bed, vast verhoogd bad, inrijdouche en verzorgingstafel een stuk vlotter en ergonomischer dan bij het manueel tillen van Lenn.

Gino Busschaert, adviseur van Handi-Move: “Ons eigen team installeerde de nieuwste tiloplossing met het zogenaamde ‘traverse railsysteem + connector’. Daardoor is de badkamer volledig bereikbaar voor transfers en is er een aansluitende monorail naar het bed in de slaapkamer. Zo kan toch één plafondmotor in beide ruimtes worden gebruikt .”

Julie Declercq: “We gebruiken twee tildoeken, één standaard doek in volle stof voor droge transfers en één in netstof als badtildoek. Lenn zit comfortabel in beide. Zijn verzorging gaat nu een stuk makkelijker en sneller.”

Verbouwadvies

“We kenden de kwaliteit en betrouwbaarheid van Handi-Move al van toen we nog in ons vorig huis woonden. Dat konden we echter niet aanpassen in functie van Lenn, en dus zijn we verhuisd. Adviseur Gino Busschaert heeft ons geholpen met verbouwadvies en het bepalen van het railtraject.”

“We zijn heel tevreden over deze tiloplossing van Handi-Move. Hun service is uitstekend en menselijk. Geen vraag is teveel voor Gino!”

Al onze producten
gebundeld in één handige pdf

Download productcatalogus
  • Stel je vraag via het contactformulier.
  • Routebeschrijving naar onze showroom in Ninove.
Contacteer Handi-Move

Verhalen van tevreden klanten,
nieuwe oplossingen, tips & advies...
in uw mailbox