“Handi-Move loste mijn probleem tijdens het weekend op”

Tilliften

Jan Derthoo, Oekene/België, maart 2012

De 36-jarige Jan Derthoo uit het Westvlaamse Oekene zit in een rolstoel door een ongeval 15 jaar geleden. Sindsdien maakt hij gebruik van het plafondtilsysteem van Handi-Move. Dankzij de tilbeugel heeft Jan amper hulp nodig en kan hij vrijwel volledig zelfstandig thuis wonen. “Niet alleen deze oplossing is goed, ook de service van Handi-Move is uitstekend,” zegt Jan. “Toen tijdens een weekend een onderdeeltje het liet afweten, werd ik binnen enkele uren geholpen.”

Op een zaterdagnamiddag lag Jan in zijn bed te rusten toen de plafondmotor niet meer naar boven wou. Hij belde naar zijn vaste contactpersoon bij Handi-Move die prompt een technieker langs stuurde.

“Ik kan de tillift van Handi-Move niet meer missen,” zegt Jan Derthoo. “Niemand hoeft mij nog te helpen. Alleen bij het recht in bed leggen, maar dat is geen zware arbeid voor de verzorgers. De verpleegster hoeft geen tilwerk meer te verrichten, en vindt het toestel trouwens onvervangbaar.”

Jan beschikt over een railsysteem met plafondmotor van zijn slaapkamer naar zijn badkamer. In combinatie met de tilbeugel verplaatst hij zich zelfstandig naar bed, bad en toilet. “Transfers zijn voor mij geen moeite meer. Ik zou graag zo’n systeem hebben in mijn hele huis. Ik zie geen nadelen,” lacht Jan.

Handi-Move beschikt over een 7/7 service. Dus óók tijdens de weekends en de vakanties kunnen de klanten op ons blijven rekenen.

Al onze producten
gebundeld in één handige pdf

Download productcatalogus
  • Stel je vraag via het contactformulier.
  • Routebeschrijving naar onze showroom in Ninove.
Contacteer Handi-Move

Verhalen van tevreden klanten,
nieuwe oplossingen, tips & advies...
in uw mailbox