Maatwerk voor tildoeken geeft doorslag

Yvonne Dierickx, DVC Heilig Hart, Deinze/België, september 2009

“Wij kopen onze tildoeken al meer dan 10 jaar bij Handi-Move,” zegt Yvonne Dierickx, de preventieadviseur van Heilig Hart, het Dienstverleningscentrum voor personen met verstandelijke beperkingen te Deinze.“Er zijn momenteel zo’n 700 tildoeken bij ons in omloop, meestal maatwerk. De tildoek in parachutestof is speciaal voor ons ontwikkeld. Het resultaat van een positieve samenwerking tussen Heilig Hart en Handi-Move.”

Het Dienstverleningscentrum Heilig Hart heeft tientallen bewoners met specifieke behoeftes qua tildoeken. De adviseur van Handi-Move, Gino Busschaert, zoekt daarvoor samen met preventieadviseur Yvonne Dierickx van Heilig Hart ter plaatse een oplossing.“Elke bewoner van onze instelling heeft momenteel 3 persoonlijke tildoeken van Handi-Move om het tillen 24u op 24u te kunnen garanderen,” aldus Yvonne.“Handi-Move biedt momenteel de veelgevraagde tildoeken met ‘maanvormige’ hoofdsteun aan,” zegt Gino Busschaert. “Maar Heilig Hart verkiest de oude modellen met de rechte hoofdsteun. Deze zijn immers nog beter te positioneren in de ligorthese. Geen probleem voor Handi-Move. Indien het profiel van de bewoner niet past in een standaardmaat wordt de tildoek aangepast. Bijvoorbeeld een smalle tildoek met een medium romphoogte.”“Binnen de week na de bestelling worden de tildoeken geleverd,” zegt Yvonne. “En naast een snelle levering biedt Handi-Move ook scherpe prijzen.”

Om het decubitusprobleem aan te pakken heeft Handi-Move onderzoek gedaan naar een ander type stof voor de tildoeken, namelijk parachutestof in plaats van deklassieke netstof. Deze parachutestof is getest op lucht- en vochtdoorlaatbaarheid, gaat lang mee, is dunner en heeft een zachtere polstering in de beenflappen. De tildoek in parachutestof is prima als verblijfstildoek in de zitschaal en de slaaporthese van de bewoners van Heilig Hart.“Wij zijn enthousiast over deze speciaal voor ons ontwikkelde oplossing. Het maatwerk en het samen zoeken naar oplossingen voor bewoners met een specifieke vraag is een extra voordeel van de samenwerking met Handi-Move.Naast de tildoeken heeft Heilig Hart ongeveer 50 liftsystemen van Handi-Move in gebruik. Hiervoor werken beide partijen al 20 jaar samen.

alle testimonials

Gebruikers vertellen

Handig systeem om onze dochter uit bed te halen en in de rolstoel of douchestoel te zetten. Ook handig met verplaatsbare motor om in de living te gebruiken.

Sophie Labyte (Gent-Mariakerke)

Het tilsysteem is zeer betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en compact. De service van het bedrijf is zeer accuraat en snel. De klantvriendelijkheid is uitzonderlijk.

Marleen Bril (Berendrecht)

Zeer goed advies, gevolgd door vlotte en professionele plaatsing van rails en tillift. Totaal geen zorgen gehad met dit onderdeel. Bedankt!

Joren Wagemans (Lotenhulle)

Het neemt weinig plaats in en is gemakkelijk te bedienen. Voor de thuisverpleging is het ook een stuk makkelijker. De kleinkinderen van mijn zus denken dat ik kan vliegen.

Christiane Geiregat (Langemark)

Klantvriendelijk - Technisch personeel heeft alles proper afgewerkt - Het waren fijne mannen - Tillift werkt zoals we gehoopt hadden.

Frans Vervoort (Tessenderlo)

Het is voor ons zeer gemakkelijk geworden. Niet dat onze Thomas nu al zwaar weegt, maar we moeten nu al uitkijken zodat we onze rug sparen en de tillift is ook zeer sterk.

Thomas Verbeke (Wontergem)

Zeer goede service: we kregen goede uitleg bij aankoop, er werden correcte afspraken gemaakt Zowel de mobiele tillift als de plafondliften beantwoorden volledig aan onze vraag.

Emma Bartels (Ophoven)

Het stoeltje zit fantastisch comfortabel. Ik kende vroeger enkel een tildoek als tilsysteem of de tilbeugel, maar deze dingen werkten niet voor mij. Met de stoel zit ik helemaal goed en kan ik me volledig zelfstandig verplaatsen. Goed gedaan!

Rik Huys (Korbeek-Lo)

Met het Handi-Move tilsysteem is de verplaatsing van onze Luc (90 kg. en MS patiënt) volledig veilig.

Luc Hugens (Lier)

meer info?

+32 54 31 97 10

Contacteer ons

bekijk onze demofilms

Demofilms

Handi-Move catalogus

Download

Ontvang onze
e-nieuwsbrief

Schrijf mij nu in

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be