“Met ‘mijne vlieger’ doe ik alles zelf”

Tilliften

Carine Dhaese, Nazareth/België, mei 2012

Carine Dhaese uit het Oostvlaamse Nazareth woont als minder-mobiele persoon in bij haar moeder. Maar door een plafondtilsysteem met motor en tilbeugel van Handi-Move heeft Carine niemand nodig om in en uit bed te geraken. "Ik heb de tillift ‘mijne vlieger’ gedoopt omdat ik nu makkelijk in en uit bed vlieg," grapt Carine Dhaese die door haar vrienden ook wel eens ‘flying Carine’ genoemd wordt.

"Met mijne vlieger doe ik alles zelf. Ik kan nu makkelijk in en uit bed. Het Wit-Gele Kruis is niet meer nodig. Sterker nog, toen mijn moeder door een longontsteking gehospitaliseerd was kon ik door de oplossing van Handi-Move alleen thuis blijven en mijne plan trekken. Die zelfstandigheid geeft zo’n goed gevoel. Ik kan de plafondlift niet meer missen! Mijn streefdoel is alles alleen kunnen doen," zegt Carine.

Ze heeft een rail met motor aan het plafond van haar slaapkamer. Met de afstandsbediening kan ze alles zelf besturen. Door operaties en het ouder worden was een mobiele lift niet meer voldoende. Naast de tilbeugel gebruikt ze nog een glijlaken om haar benen gestrekt te krijgen bij een transfer in bed.

Carine Dhaese is een echte ‘fan’ van Handi-Move. Ze maakt graag reclame bij haar vrienden door het demonstreren van het systeem. "Onlangs heb ik nog een vriend overtuigd om ook een Handi-Move aan te schaffen."

Al onze producten
gebundeld in één handige pdf

Download productcatalogus
  • Stel je vraag via het contactformulier.
  • Routebeschrijving naar onze showroom in Ninove.
Contacteer Handi-Move

Verhalen van tevreden klanten,
nieuwe oplossingen, tips & advies...
in uw mailbox