Ons tilsysteem is makkelijk te gebruiken

De heer en mevrouw Charlier uit Namen

charlier

Voor het tillen en verplaatsen van hun hulpbehoevende dochter gebruiken de heer en mevrouw Charlier uit Namen in hun woning een plafondrailsysteem met standaard tiljuk. “Het gebruiksgemak, dat is de grote toegevoegde waarde van dit tilsysteem,” legt de heer Charlier uit.

“Onze dochter Chloë is momenteel nog niet zwaar om te dragen, maar door het ouder worden van zowel haar als onszelf zullen we op een dag het tilsysteem 100% moeten gebruiken. Daarom zijn we nu al volledig uitgerust voor de toekomst.

”Handi-Move plaatste een plafondrailsysteem in de slaapkamer en de badkamer. Met een traverse is elke plaats in de badkamer bereikbaar. De rail loopt door de deuropening heen, maar de deuren kunnen perfect sluiten. Een tildoek die bevestigd is aan een standaard tiljuk maakt het systeem compleet.

“De opstelling van het systeem werd goed overdacht, samen met de commercieel adviseur. Hierdoor is er een oplossing voor elke transfer die nodig is. Ook de plaatsing gebeurde probleemloos. Herstellingen gebeuren snel en keurig. Er is een goeie klik met Handi-Move. Ook de contacten met het Aviq verliepen prima.”

“Het gebruik is super. Het gaat zo makkelijk dat iedereen het kan gebruiken. Er zijn reeds andere mensen die behoefte hebben aan zo’n systeem bij ons komen kijken. Voor zo’n mooie oplossing maken we graag publiciteit,” besluit de heer Charlier.

alle testimonials

Gebruikers vertellen

Handig systeem om onze dochter uit bed te halen en in de rolstoel of douchestoel te zetten. Ook handig met verplaatsbare motor om in de living te gebruiken.

Sophie Labyte (Gent-Mariakerke)

Het tilsysteem is zeer betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en compact. De service van het bedrijf is zeer accuraat en snel. De klantvriendelijkheid is uitzonderlijk.

Marleen Bril (Berendrecht)

Zeer goed advies, gevolgd door vlotte en professionele plaatsing van rails en tillift. Totaal geen zorgen gehad met dit onderdeel. Bedankt!

Joren Wagemans (Lotenhulle)

Het neemt weinig plaats in en is gemakkelijk te bedienen. Voor de thuisverpleging is het ook een stuk makkelijker. De kleinkinderen van mijn zus denken dat ik kan vliegen.

Christiane Geiregat (Langemark)

Klantvriendelijk - Technisch personeel heeft alles proper afgewerkt - Het waren fijne mannen - Tillift werkt zoals we gehoopt hadden.

Frans Vervoort (Tessenderlo)

Het is voor ons zeer gemakkelijk geworden. Niet dat onze Thomas nu al zwaar weegt, maar we moeten nu al uitkijken zodat we onze rug sparen en de tillift is ook zeer sterk.

Thomas Verbeke (Wontergem)

Zeer goede service: we kregen goede uitleg bij aankoop, er werden correcte afspraken gemaakt Zowel de mobiele tillift als de plafondliften beantwoorden volledig aan onze vraag.

Emma Bartels (Ophoven)

Het stoeltje zit fantastisch comfortabel. Ik kende vroeger enkel een tildoek als tilsysteem of de tilbeugel, maar deze dingen werkten niet voor mij. Met de stoel zit ik helemaal goed en kan ik me volledig zelfstandig verplaatsen. Goed gedaan!

Rik Huys (Korbeek-Lo)

Met het Handi-Move tilsysteem is de verplaatsing van onze Luc (90 kg. en MS patiënt) volledig veilig.

Luc Hugens (Lier)

meer info?

+32 54 31 97 10

Contacteer ons

bekijk onze demofilms

Demofilms

Handi-Move catalogus

Download

Ontvang onze
e-nieuwsbrief

Schrijf mij nu in

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be