15

“Ons tilsysteem is makkelijk te gebruiken”

Tilliften - Handi-Move Tilliften

De heer en mevrouw Charlier uit Namen (februari 2015)

Voor het tillen en verplaatsen van hun hulpbehoevende dochter gebruiken de heer en mevrouw Charlier uit Namen in hun woning een plafondrailsysteem met standaard tiljuk. “Het gebruiksgemak, dat is de grote toegevoegde waarde van dit tilsysteem,” legt de heer Charlier uit.

“Onze dochter Chloë is momenteel nog niet zwaar om te dragen, maar door het ouder worden van zowel haar als onszelf zullen we op een dag het tilsysteem 100% moeten gebruiken. Daarom zijn we nu al volledig uitgerust voor de toekomst.

”Handi-Move plaatste een plafondrailsysteem in de slaapkamer en de badkamer. Met een traverse is elke plaats in de badkamer bereikbaar. De rail loopt door de deuropening heen, maar de deuren kunnen perfect sluiten. Een tildoek die bevestigd is aan een standaard tiljuk maakt het systeem compleet.

“De opstelling van het systeem werd goed overdacht, samen met de commercieel adviseur. Hierdoor is er een oplossing voor elke transfer die nodig is. Ook de plaatsing gebeurde probleemloos. Herstellingen gebeuren snel en keurig. Er is een goeie klik met Handi-Move. Ook de contacten met het Aviq verliepen prima.”

“Het gebruik is super. Het gaat zo makkelijk dat iedereen het kan gebruiken. Er zijn reeds andere mensen die behoefte hebben aan zo’n systeem bij ons komen kijken. Voor zo’n mooie oplossing maken we graag publiciteit,” besluit de heer Charlier.

Al onze producten
gebundeld in één handige pdf

Download productcatalogus
  • Stel je vraag via het contactformulier.
  • Locatie van onze showroom in Ninove via Google Maps.
Contacteer Handi-Move

Verhalen van tevreden klanten,
nieuwe oplossingen, tips & advies...
in uw mailbox