41

“Ik ben levende reclame voor Handi-Move, sinds 1982!”

Philippe Préau, Ronse, December 2022

In 1982 kocht Philippe Préau zijn eerste Handi-Move tilbeugel. Hij was toen onze 2de klant in België (de allereerste klant is ondertussen overleden). Niets kon toen doen vermoeden dat hij, door de aankoop van 7 tilliftsystemen op 10 verschillende verblijfsadressen, zou uitgroeien tot dé ambassadeur van Handi-Move in België.

Philippe, 66 jaar jong, is een spraakwaterval. Met zijn vrouw Brigitte Verstraete aan zijn zijde in hun appartement in Triamant in Ronse, vertelt hij ons enthousiast zijn levensverhaal, mét Handi-Move als rode draad.

Zelfstandig gebruik

“Al 40 jaar gebruik ik de tilliften van Handi-Move om mij zelfstandig te verplaatsen in mijn appartement, van de rolstoel naar het bed, toilet en badkamer,” steekt Philippe van wal. “Het is dan ook normaal dat er af en toe reparaties nodig zijn, maar de mensen van Handi-Move klaren die klus steeds snel en goed. Net als de vele installaties van de plafondrails en plafondmotoren die ik bij elke verhuis liet uitvoeren. Handi-Move heeft goede installateurs.”

7 tilliftsystemen op 10 verschillende verblijfsadressen

Philippe woonde in die 40 jaar op 10 verschillende plaatsen, van Landegem over Gent (2 maal), Kuurne, Zolder, Brugge, Gits (2 maal), Oostende tot momenteel in Ronse. Zeven keer kocht hij een volledig nieuw plafondliftsysteem (rails + motor + tilbeugel), drie keer recupereerde hij de vorige installatie. Vaak kreeg hij daarvoor een terugbetaling van het VAPH.

“Sinds 1998 is Gino Busschaert mijn vaste adviseur bij Handi-Move. Hij heeft mij altijd goed geholpen. In mijn huidige appartement in Triamant in Ronse hangt nu de beste plafondliftinstallatie ooit.”

Ook anderen de voordelen laten ervaren

“Regelmatig heb ik bij een verhuis de plafondrails én de plafondmotor laten hangen in het appartement. Zo kon de volgende huurder ook genieten van het gemak van de Handi-Move liften en hun voordelen zelf ervaren,” zegt hij trots.

Philippe heeft gebruik gemaakt van alle modellen van de plafondmotor die in de loop van de voorbije 40 jaar door Handi-Move ontwikkeld zijn. Maar ook mobiele tilliften hebben zijn leven een stuk makkelijker gemaakt.

“Bij Inham in Gits heb ik zoveel reclame gemaakt dat Handi-Move daar nadien 7 tilliften heeft mogen plaatsen. Ik ben echt levende reclame voor Handi-Move, al 40 jaar lang,” lacht Philippe met pretlichtjes in de ogen.

Dankjewel Philippe, voor je trouw aan Handi-Move! We zijn trots jou onze ambassadeur te mogen noemen.

Al onze producten
gebundeld in één handige pdf

Download productcatalogus
  • Stel je vraag via het contactformulier.
  • Routebeschrijving naar onze showroom in Ninove.
Contacteer Handi-Move

Verhalen van tevreden klanten,
nieuwe oplossingen, tips & advies...
in uw mailbox