We hebben betrouwbare tiltoestellen nodig

Karl Lardon, De Kade (DVC Sint-Jozef), Kalmthout/België-Belgique

‘De Kade’ is het tehuis voor volwassenen te Kalmthout. Het is een afdeling van DVC Sint-Jozef, het dienstverleningscentrum voor personen met een motorische en/of mentale handicap. De Kade heeft in totaal 55 bewoners, waarvan 40 inwonend en 15 in het dagcentrum.“Zonder tilliften kunnen we niet werken”, zegt Karl Lardon. “De ‘stalen verpleegsters’ worden voor 80% van onze gebruikers gebruikt, voor meer dan 300 transfers per dag. We hebben dus betrouwbare toestellen nodig.” Karl Lardon is hoofdopvoeder en woningcoach van De Kade. Hij is bijzonder tevreden over Handi-Move.De Kade nam onlangs 5 nieuwe mobiele tilliften in gebruik, allemaal Victors. De Kade heeft 4 woongroepen, elke groep gebruikt 1 lift. Daarnaast heeft ook het dagcentrum een lift in gebruik. De tilliften van Handi-Move worden dan ook heel intensief gebruikt.

“De transfers gaan nu een stuk vlotter dan voorheen““Gezien het belang van deze aankoop, hebben we verschillende tilliften uitgetest”, zegt Karl Lardon. “Handi-Move sprong er duidelijk uit, en niet alleen door een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De Victors zijn snel, gebruiksvriendelijk en vlot hanteerbaar. Ze tillen vlot vanaf de grond. De transfers gaan nu een stuk vlotter dan voorheen. Ook de makkelijk oplaadbare batterijen zijn vanwege het intensief gebruik van belang. En ze zijn niet te duur.”Ook over de accessoires is Lardon tevreden. “De extra riem van de tildoeken rond de buik geeft onze cliënten een veilig gevoel. En ook de weegschaal is een handig accessoire.”

alle testimonials

Gebruikers vertellen

Handig systeem om onze dochter uit bed te halen en in de rolstoel of douchestoel te zetten. Ook handig met verplaatsbare motor om in de living te gebruiken.

Sophie Labyte (Gent-Mariakerke)

Het tilsysteem is zeer betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en compact. De service van het bedrijf is zeer accuraat en snel. De klantvriendelijkheid is uitzonderlijk.

Marleen Bril (Berendrecht)

Zeer goed advies, gevolgd door vlotte en professionele plaatsing van rails en tillift. Totaal geen zorgen gehad met dit onderdeel. Bedankt!

Joren Wagemans (Lotenhulle)

Het neemt weinig plaats in en is gemakkelijk te bedienen. Voor de thuisverpleging is het ook een stuk makkelijker. De kleinkinderen van mijn zus denken dat ik kan vliegen.

Christiane Geiregat (Langemark)

Klantvriendelijk - Technisch personeel heeft alles proper afgewerkt - Het waren fijne mannen - Tillift werkt zoals we gehoopt hadden.

Frans Vervoort (Tessenderlo)

Het is voor ons zeer gemakkelijk geworden. Niet dat onze Thomas nu al zwaar weegt, maar we moeten nu al uitkijken zodat we onze rug sparen en de tillift is ook zeer sterk.

Thomas Verbeke (Wontergem)

Zeer goede service: we kregen goede uitleg bij aankoop, er werden correcte afspraken gemaakt Zowel de mobiele tillift als de plafondliften beantwoorden volledig aan onze vraag.

Emma Bartels (Ophoven)

Het stoeltje zit fantastisch comfortabel. Ik kende vroeger enkel een tildoek als tilsysteem of de tilbeugel, maar deze dingen werkten niet voor mij. Met de stoel zit ik helemaal goed en kan ik me volledig zelfstandig verplaatsen. Goed gedaan!

Rik Huys (Korbeek-Lo)

Met het Handi-Move tilsysteem is de verplaatsing van onze Luc (90 kg. en MS patiënt) volledig veilig.

Luc Hugens (Lier)

meer info?

+32 54 31 97 10

Contacteer ons

bekijk onze demofilms

Demofilms

Handi-Move catalogus

Download

Ontvang onze
e-nieuwsbrief

Schrijf mij nu in

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be