De draagbare motor : één motor voor meerdere locaties

De draagbare motor van Handi-Move is een flexibele oplossing voor het tillen in verschillende ruimten die niet met één doorlopend railsysteem met elkaar kunnen worden verbonden : in één woning, op verschillende verdiepingen of op verschillende locaties.

Eén motor voor meerdere locaties

Gebruik in verschillende ruimten

Handi-Move installeert een railtraject waar nodig en de draagbare motor doet de rest. Geen enkele ruimte blijft onbereikbaar, hoe klein ook. Overal waar er rails voorzien zijn, kan de draagbare motor mee. Bijvoorbeeld voor de transfers naar het bed in de slaapkamer, het bad en/of het toilet in de badkamer, een apart toilet, de relaxzetel in de woonkamer, voor de rolstoelwissel in de garage... Zelfs logeren in het vakantiehuisje of bij opa en oma vormt geen probleem meer: de draagbare motor kan meegenomen worden zodat oma en opa hun kleinkind moeiteloos kunnen tillen en verzorgen. Kleine ruimten bieden weinig manoeuvreerruimte. Een combinatie van een rail en een draagbare motor is een slimme oplossing voor moeilijk bereikbare plaatsen. Bijvoorbeeld het bad hoeft niet aangepast (onderrijdbaar) te worden, zoals bij gebruik van een mobiele tillift.

Licht, compact en esthetisch

De gebruiksvriendelijke draagbare motor is niet groter dan een schoenendoos. Hij weegt nauwelijks 8 kilogram zodat hij moeiteloos aan het handvat kan worden gedragen. Met de reikstok kan het motorlint snel en eenvoudig in en uit de rail gehaakt worden. Er is geen ladder of stoel nodig. Bij niet-gebruik kan de motor uit het zicht opgeborgen worden.

Geen aanpassing van uw woning

Voor het gebruik van de draagbare motor zijn geen aanpassingen nodig aan uw woning. Alles blijft zoals het is. Omdat het hier gaat over afzonderlijke railtrajecten hoeven er geen deuropeningen aangepast te worden.

Budgetvriendelijk en multifunctioneel

Doordat één motor wordt gebruikt voor meerdere locaties is hij een financieel interessante oplossing.

In combinatie met tildoeken, badstoeltje of tilbeugel lost hij alle behoeften en wensen van de gebruiker in.

Veilig en betrouwbaar

De kleine draagbare motor tilt moeiteloos tot 182 kg. Hij werkt op krachtige oplaadbare batterijen. Ze hebben een lange levensduur en een grote gebruiksautonomie.  Met een aparte lader kunnen de batterijen eender waar worden opgeladen aan een bestaand standaard stopcontact. Stroom in of rond de rail hoeft niet.

De motor is veilig bij gebruik in vochtige omstandigheden (24 volt). Hij kan worden bediend met de aparte handbediening of met toetsen op de motor zelf. Een knop voor nooddaling is aanwezig.

Bekijk de video Draagbare motor

Lees meer over Draagbare motor

Al onze producten
gebundeld in één handige pdf

Download productcatalogus
  • Stel je vraag via het contactformulier.
  • Routebeschrijving naar onze showroom in Ninove.
Contacteer Handi-Move

Verhalen van tevreden klanten,
nieuwe oplossingen, tips & advies...
in uw mailbox