Handi-Move tilsystemen in 't Lavendelhof

In ‘t Lavendelhof nemen we “genieten zonder grenzen” heel letterlijk, op verschillende manieren.

In het hele wellness deel zal u nergens een drempel tegenkomen en zijn alle deuren breed genoeg. Inclusie is voor ons geen leeg begrip, maar een filosofie die vertrekt vanuit een groot respect voor ieder mens.

Alle faciliteiten zijn op een discrete manier aangepast, zodat ook mensen met een beperking volop kunnen genieten. Van de regendouches is er één uitgerust met plafondmotor. De infraroodcabine is ruim genoeg voor het plaatsen van 1 of 2 rolstoelen. Het zwembad en de jacuzzi zijn toegankelijk door een tillift. En uiteraard is er apart en aangepast sanitair.

Een mobiel tilsysteem maakt het mogelijk om plaats te nemen in de relaxzetel in de gezellige rustruimte. In die af te sluiten kamer met watermuur vindt u professioneel snoezelmateriaal. Voor wie het wenst, is er plaats voor een massagetafel voor therapeutische behandelingen.

In de keuken met hoog/laag-systeem kunnen onze bezoekers zelf een hapje klaarmaken. Ook de ovens en stopcontacten zijn zodanig geplaatst dat ze door iedereen te bedienen zijn.

Vanaf het voorjaar 2014 kan men uitrusten in de grote zintuigentuin, die ook volledig bereikbaar is voor rolstoelgebruikers en waar snoezelhoeken zijn aangelegd.

Om personen met een beperking de kans te geven ten volle te genieten van het gereserveerde tijdsblok, geven we gratis een extra uurtje om het omkleden en verzorgen in alle rust te laten verlopen.

www.tlavendelhof.be

Zelfstandig naar bed, bad, toilet...

lees meer

meer info?

+32 54 31 97 10

Contacteer ons

bekijk onze demofilms

Demofilms

Handi-Move catalogus

Download

Ontvang onze
e-nieuwsbrief

Schrijf mij nu in

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be