Jan Vander Bauwhede, Instituut Dominiek Savio, Hooglede-Gits : "Vlotte service van Handi-Move"

Dominiek Savio Instituut vzw (Hooglede-Gits) richt zich met een ruim aanbod naar kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of meervoudige handicap. De instelling maakt reeds 18 jaar gebruik van tilliften van Handi-Move. Jan Vander Bauwhede, het hoofd van de technische dienst, is tevreden over de samenwerking en de service van Handi-Move.

"Dominiek Savio heeft tientallen tilliften in gebruik. De oudste exemplaren worden nu stelselmatig vervangen door nieuwe Victors, de mobiele liften van Handi-Move. We hebben ook plafondliften hangen, o.a. in het zwembad."

"We laten ons personeel verstandig met de liften omgaan. Elk exemplaar heeft zijn eigen batterij, lader en tildoeken. Dat komt de werking ten goede. We vormen ook de gebruikers om optimaal met de liften te kunnen omgaan."

"Voor de problemen die we zelf niet kunnen oplossen, kunnen we rekenen op een vlotte service van Handi-Move. We kunnen daarenboven via het internet een logboek raadplegen, met een overzicht van alle herstellingen, handleidingen, CE certificaten, inspectielijsten en alle details," aldus Jan Vander Bauwhede.

Zelfstandig naar bed, bad, toilet...

lees meer

meer info?

+32 54 31 97 10

Contacteer ons

bekijk onze demofilms

Demofilms

Handi-Move catalogus

Download

Ontvang onze
e-nieuwsbrief

Schrijf mij nu in

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be