Kwaliteit garandeert lange levensduur

"De liftsystemen van Handi-Move zijn een goede investering want ze gaan lang mee. Aan de basis van onze kwaliteit liggen doorgedreven testen waarmee we een lange levensduur kunnen garanderen." Dat zegt Jurgen Vandenbossche, de verantwoordelijke voor de kwaliteitscontrole binnen de productieafdeling van Handi-Move.

"Externe organisaties voeren de CE en GMP keuringen uit om na te gaan of de liften van Handi-Move voldoen aan de geldende normen," aldus Vandenbossche. "Zelf voeren wij permanent een pakket controles uit om te zorgen dat onze productie aan die keuringen blijft voldoen, dat wij dus steeds dezelfde producten maken."

"Voor Handi-Move zijn die normen niet streng genoeg. Voor de productie van start gaat, ondergaan nieuw ontwikkelde producten een duurtest van verschillende maanden. Onze nieuwe liften gaan de testbank op voor maar liefst 100.000 volledige op- en neerbewegingen, in plaats van de voorgeschreven 10.000 cycli. Alle toestellen worden nog eens volledig getest voor ze naar de klant gaan. Een ploeg van gedreven en gecertificeerde medewerkers zorgt voor deze kwaliteit," besluit Jurgen Vandenbossche.

 

Zelfstandig naar bed, bad, toilet...

lees meer

meer info?

+32 54 31 97 10

Contacteer ons

bekijk onze demofilms

Demofilms

Handi-Move catalogus

Download

Ontvang onze
e-nieuwsbrief

Schrijf mij nu in

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be