Uw tilbehoeften lossen wij op maat op

Handi-Move produceert, levert en plaatst wereldwijd een compleet gamma tilsystemen die beantwoorden aan de meest voorkomende tilbehoeften van minder-mobiele personen. Het bedrijf onderscheidt zich onder andere met het op maat oplossen van speciale en complexe situaties. Jan Bockstael is binnen Handi-Move o.a. verantwoordelijk voor de zogenaamde “speciale stukken”, van kleine onderdelen tot volledige constructies.

“Voor specifieke situaties is vaak een individuele oplossing nodig. Bijvoorbeeld wanneer een standaardmontage van een railsysteem of wandlift niet mogelijk is, zoals soms in manèges en zwembaden maar ook in instellingen en bij particulieren. Samen met een adviseur gaan we de situatie ter plaatse evalueren, en werken we een gebruiksvriendelijke, esthetische en vooral veilige oplossing op maat uit.”

Technicus Jan Bockstael is al heel z’n carrière actief in het ontwerpen en produceren van mechanische onderdelen. Jan Bockstael : “Samen met de klantadviseur en de collega’s van de afdeling ‘Onderzoek en ontwikkeling’ maken we een analyse van de situatie. Met gespecialiseerde computerprogramma’s tekenen we de oplossing uit. Handi-Move heeft in Ninove alle machines in huis om het nodige maatwerk te kunnen leveren : frees, boor, zaag en lasmachines. Indien nodig ben ik zelf bij de plaatsing aanwezig om onze ploeg die de installatie verzorgt te assisteren. Dit soort maatwerk is een voordeel dat andere leveranciers niet kunnen aanbieden.”

Voor het zwembad van de instelling Dominiek Savio ontwierp Handi-Move een railsysteem op maat.

 

Voor een privé-zwembad met jacuzzi ontwierp Handi-Move een railsysteem op maat.

Zelfstandig naar bed, bad, toilet...

lees meer

meer info?

+32 54 31 97 10

Contacteer ons

bekijk onze demofilms

Demofilms

Handi-Move catalogus

Download

Ontvang onze
e-nieuwsbrief

Schrijf mij nu in

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be