Kwaliteit, Made in Belgium

Meer dan 40 jaar ervaring en expertise - Onze tilsystemen gaan probleemloos 15 jaar mee - Sterke garantie van 2 jaar - Jaarlijkse preventieve controle - Continuïteit van wisselstukken - Bekijk de video over de Handi-Move fabriek in Ninove

Betrouwbare kwaliteit, made in Belgium

Onze producten zijn van onberispelijke kwaliteit door het eigen Belgisch fabricaat, in de fabriek in het Oost-Vlaamse Ninove, en niet in lageloonlanden. Ethisch correct werken vinden wij belangrijk.
Aan de basis van onze kwaliteit liggen de beste onderdelen en doorgedreven testen waardoor we betrouwbare producten ontwikkelen. We investeren voortdurend in het testen van onze producten, en leggen daarbij de lat hoger dan wat de keuringsnormen voorschrijven.

Meer dan 40 jaar ervaring en expertise

Het Belgische familiebedrijf Handi-Move is sinds 1982 specialist in tilliftsystemen. We leggen dus meer dan 40 jaar ervaring en expertise in de weegschaal. In onze vestiging in Ninove beschikken we over een eigen R&D afdeling, en in Roeselare over een research center voor de ontwikkeling van het gamma tildoeken.

Onze tilsystemen gaan probleemloos 15 jaar mee

Het VAPH stelt dat een tilsysteem minstens 15 jaar moet meegaan. De tilsystemen van Handi-Move beantwoorden aan de hoogste kwaliteitseisen en voldoen aan alle normen en wetten. Deze termijn is dus vlot haalbaar. Er zijn momenteel nog altijd tilliften in gebruik uit de jaren ’90.

Sterke garantie van 2 jaar

Op alle Handi-Move tilliften en accessoires geniet u 2 jaar garantie (incl. verplaatsingen, werkuren, onderdelen). Onderdelen die ondanks de strenge kwaliteitscontroles toch zouden falen gedurende de garantieperiode, worden snel vervangen.

Jaarlijkse preventieve controle

Uw cliënt kan het tilsysteem in optimale conditie houden door een jaarlijkse preventieve controle. Met als resultaat: extra zekerheid op het vlak van veiligheid en goede werking. Bij deze preventieve controle komt een medewerker van Handi-Move jaarlijks bij uw cliënt langs. Hij gaat na of het toestel nog verder in alle veiligheid kan gebruikt worden. Hierdoor wordt de kans beperkt dat tussentijdse herstellingen nodig zijn.
Het VAPH voorziet een gedeeltelijke terugbetaling voor deze preventieve controle van Handi-Move.

Continuïteit van wisselstukken

Uw cliënt geniet van een gewaarborgde continuïteit van wisselstukken, tot minstens 10 jaar na de aankoop. Men kan ook op ons blijven rekenen voor bv een verhuis of nieuwe tildoeken. 

Video over de Handi-Move fabriek in Ninove : bekijk op YouTube
Betrouwbare kwaliteit, made in Belgium - Volledig in-house productieproces - 6350 m² productie en stockage - Handmade, with care - Modern machinepark - Eigen onderzoek en ontwikkeling - Uitgebreide testen van de tilliften - Premium productkwaliteit - Duurzame productie 'built to last'.

Al onze producten
gebundeld in één handige pdf

Download productcatalogus
  • Stel je vraag via het contactformulier.
  • Routebeschrijving naar onze showroom in Ninove.
Contacteer Handi-Move

Verhalen van tevreden klanten,
nieuwe oplossingen, tips & advies...
in uw mailbox