Maatwerk

Tiloplossing op maat - Gratis analyse van de transferbehoeften en advies inzake de meest geschikte tiloplossing - Gedetailleerde gratis offerte - Advies en begeleiding indien woningaanpassing nodig blijkt - Demomateriaal permanent beschikbaar

Tiloplossing op maat

Uw cliënt heeft vaak een tiloplossing op maat nodig. De adviseurs van Handi-Move zijn ervaren, weten snel of maatwerk nodig is en krijgen ondersteuning van het eigen ingenieursteam. 
Door de eigen productiefaciliteiten in de fabriek van Handi-Move in Ninove zijn oplossingen op maat geen enkel probleem. De know-how en productiemiddelen zijn aanwezig om alles op maat te maken en/of aan te passen. Zoals bv. bevestigingssystemen, rails, motoren... 
Ook tildoeken worden vaak op maat gemaakt volgens de behoeftes van uw cliënten.

Gratis analyse van de transferbehoeften en advies inzake de meest geschikte tiloplossing

Kan uw cliënt zeker zijn van de juiste oplossing voor het til- en transferprobleem?
De Handi-Move adviseur maakt bij uw cliënt thuis een grondige analyse en zoekt samen naar de meest geschikte oplossing. Tijdens het bezoek van onze adviseurs bij uw cliënt ter plaatse
wordt bekeken welke verplaatsingen nodig en gewenst zijn, bv vanuit de rolstoel naar bed, bad, toilet,...De verschillende ruimtes (slaapkamer, badkamer, toilet,...) en de te tillen perso(o)n(en) en hun zorgomgeving worden samen met de cliënt geanalyseerd.
Na het bezoek ontvangt men een advies op maat, met de keuze van het best geschikte product of tiloplossing.

Gedetailleerde gratis offerte

Vanzelfsprekend wordt een uitgebreide gedetailleerde offerte gemaakt, volledig vrijblijvend, met indien relevant de nodige technische tekeningen van het railsysteem.
Elke gratis offerte geeft een duidelijk beeld van wat het tilsysteem uw cliënt zal kosten. Het bijgevoegde advies met tekeningen, schetsen, foto’s, technische informatie en aandachtspunten
tonen hoe de oplossing er zal uitzien.
Handi-Move wil vermijden dat men na de aankoop nog met onverwachte uitgaven wordt geconfronteerd.
De details van de offerte kunnen gebruikt worden om uw eigen adviesrapport te ondersteunen.
De offerte kan ook helpen bijeen snelle en positieve afhandeling van het dossier bij het VAPH.

Advies en begeleiding indien woningaanpassing nodig blijkt

In de meeste situaties is een verbouwing voor een Handi-Move tilsysteem niet nodig. Wanneer een woningaanpassing toch nodig is, of wanneer men een nieuwbouw overweegt, kan uw cliënt rekenen op de expertise van onze adviseurs, ingenieurs en installateurs.
Door de jarenlange ervaring van duizenden opdrachten beschikt Handi-Move over een ruime kennis in het aanpassen van woningen. Wij geven uw cliënten gratis bouw- en verbouwadvies.
Onze adviseurs doen de nodige werfbezoeken en communiceren transparant met aannemers en architecten.

Demomateriaal permanent beschikbaar

Onze adviseurs hebben in hun bestelwagens steeds voldoende demomateriaal beschikbaar. Ideaal wanneer uw cliënt het product even wilt bekijken en aan een praktijktest wilt onderwerpen.
Of snel een reservetildoek nodig? In de bestelwagens ligt altijd een voorraad. Materiaal op proef kan ook onmiddellijk worden geregeld.

Al onze producten
gebundeld in één handige pdf

Download productcatalogus
  • Stel je vraag via het contactformulier.
  • Routebeschrijving naar onze showroom in Ninove.
Contacteer Handi-Move

Verhalen van tevreden klanten,
nieuwe oplossingen, tips & advies...
in uw mailbox