Met begeleiding naar bed, bad, toilet...

Voor het verplaatsen van een persoon met een mobiele beperking door een begeleider/verzorger heeft Handi-Move een gamma tilliften. Deze kunnen gebruikt worden in combinatie met tildoeken of de tilbeugel.

Handi-Move - Met begeleiding naar bed, bad, toilet... - In en uit uw bed met de hulp van een begeleider - Tiljuk standaard , Wandlift

In en uit uw bed met de hulp van een begeleider

Handi-Move biedt verschillende oplossingen om de patiƫnt met de hulp van een begeleider naar bed te brengen - met een minimale inspanning. Dit kan met alle Handi-Move tilsystemen, waaronder de mobiele tilliften en wandliften met bijhorende tildoeken.

Naar uw toilet met de hulp van een begeleider

Handi-Move biedt verschillende oplossingen om u met de hulp van een begeleider op uw toilet te zetten - met een minimale inspanning. Dit kan met alle Handi-Move tilsystemen, waaronder de mobiele tilliften en wandliften met bijhorende toilettildoek.

Handi-Move -  - Naar uw toilet met de hulp van een begeleider - Tiljuk standaard , Mobiele tillift 1640 , Toilettildoek
Handi-Move - Met begeleiding naar bed, bad, toilet... - In en uit uw bad met de hulp van een begeleider - Mobiele tillift 2600 (Victor)

In en uit uw bad met de hulp van een begeleider

Handi-Move biedt verschillende oplossingen om u met de hulp van een begeleider in en uit uw bad te tillen - met een minimale inspanning. Dit kan met alle Handi-Move tilsystemen, waaronder de mobiele tilliften en wandliften met bijhorende badtildoek of badstoeltje.

Mobiele tilliften met begeleiding

Handi-Move heeft een uitgebreid gamma mobiele verrijdbare tilliften waarmee een persoon met een mobiele beperking door een begeleider vanuit de rolstoel in bed, bad, toilet enz. geplaatst kan worden.

Handi-Move -  - Mobiele tilliften met begeleiding - Mobiele tillift 2600 (Victor) , Weegschaal
Handi-Move - Met begeleiding naar bed, bad, toilet... - Wandliften met begeleiding - Wandlift

Wandliften met begeleiding

Handi-Move biedt de wandlift aan waarmee een persoon met een mobiele beperking door een begeleider vanuit de rolstoel in bed, bad, toilet enz. geplaatst kan worden.

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be