Zelfstandig naar bed, bad, toilet...

Zelfstandig vanuit de rolstoel naar bed, bad, toilet, douche, zetel enz. . Handi-Move heeft hiervoor een unieke oplossing. Wie over een Handi-Move plafondmotor en over voldoende handfunctie beschikt, heeft met de Handi-Move tilbeugel® een uitstekende­ partner om zich zelfstandig binnen de woning te ­ verplaatsen.

Handi-Move - Zelfstandig naar bed, bad, toilet... - Zelfstandig naar uw toilet met de Handi-Move tilbeugel® en de plafondmotor - Handi-Move Tilbeugel® , Plafondmotor

Zelfstandig naar uw toilet met de Handi-Move tilbeugel® en de plafondmotor

Met de plafondmotor en de Handi-Move tilbeugel kunt u zelfstandig naar uw toilet. Omdat uw onderrug en zitvlak in de tilbeugel volledig vrij blijven, kunt u uw broek makkelijk omlaag brengen.

Zelfstandig naar uw bed met de Handi-Move tilbeugel® en de plafondmotor

De plafondmotor van Handi-Move tilt u in alle comfort in en uit uw bed. Met de afstandsbediening heeft u alle controle terwijl de tilbeugel u perfect ondersteunt. U kiest zelf wanneer u in bed gaat en uit het bed komt.

Handi-Move -  - Zelfstandig naar uw bed met de Handi-Move tilbeugel® en de plafondmotor - Handi-Move Tilbeugel® , Plafondmotor
Handi-Move - Zelfstandig naar bed, bad, toilet... - Zelfstandig in uw bad met de Handi-Move tilbeugel® en de plafondmotor - Handi-Move Tilbeugel® , Plafondmotor

Zelfstandig in uw bad met de Handi-Move tilbeugel® en de plafondmotor

De unieke en gepatenteerde Handi-Move tilbeugel is vervaardigd uit licht en stevig roestvrij staal. In het bad of het zwembad neemt geen enkel onderdeel vocht op. Even met een doek over wrijven en hij is weer schoon en droog. De plafondmotor zorgt voor een eenvoudige transfer naar uw bad.

Zelfstandig naar het zwembad met de Handi-Move tilbeugel® en de plafondmotor

Naast de mobiele tillift biedt Handi-Move voor het zwembad ook een plafondmotor als til­systeem aan. De plafondmotor beweegt zich in een rail. Hij is uitstekend geschikt voor intensief gebruik ­en/of in zwembaden waar het plaatsen van een vloer­sokkel niet mogelijk is. U hangt veilig in de tilbeugel.

Handi-Move -  - Zelfstandig naar het zwembad met de Handi-Move tilbeugel® en de plafondmotor -

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be