Andere verplaatsingsbehoeftes

U wenst vanuit de rolstoel in uw jacuzzi? Of in uw mobilhome? In uw relaxzetel? Op de verzorgingstafel? Op de vloermat voor oefeningen? In de douche- of toiletstoel? Een rolstoelwissel? Mee met de auto? In het stoeltje van de traplift? Voor elke mogelijke transfer heeft Handi-Move een oplossing.

Handi-Move - Andere verplaatsingsbehoeftes - Met de glijplank in de auto - Glijplank

Met de glijplank in de auto

De glijplank van Handi-Move is een plank die gebruikt wordt voor transfers tussen twee objecten van gelijke hoogte. Ze is vooral bedoeld voor zelfstandig gebruik, bijvoorbeeld om van de rolstoel in de auto te stappen of van een gewone rolstoel naar een elektrisch model. Ook verplaatsingen tussen het bed en de zetel/stoel verlopen vlot dankzij de glijplank.

Makkelijk in het douchebad

Met een tilsysteem van Handi-Move, bv een mobiele tillift, een plafondmotor of een rolbord, wordt een patiënt makkelijk op het douchebad gelegd.

Handi-Move -  - Makkelijk in het douchebad - Douchebrancard
Handi-Move - Andere verplaatsingsbehoeftes - Jacuzzi’s ook bereikbaar voor mensen met een mobiele beperking - Wandlift

Jacuzzi’s ook bereikbaar voor mensen met een mobiele beperking

Steeds meer mensen genieten van een privé-jacuzzi in een eigen wellnessruimte, op het terras of in de tuin. Met een Handi-Move zijn jacuzzi’s ook bereikbaar voor mensen met een mobiele beperking. Een adviseur van Handi-Move evalueert en analyseert ter plaatse samen met de klant de behoefte, de praktische en de bouwtechnische aspecten van de situatie. Met een mobiele lift, een wandlift of een railsysteem met motor kan de gebruiker zich verplaatsen van de rolstoel naar de jacuzzi. Handi-Move staat voor flexibele oplossingen in specifieke situaties. Maatwerk is mogelijk als een standaardproduct geen voldoening biedt.

Oplossing voor de kinezaal

Alle Handi-Move tilsystemen kunnen de gebruiker tot op de vloermatten van de ­kinezaal laten zakken.

Handi-Move -  - Oplossing voor de kinezaal - Plafondmotor , Traverse rails

www.handimove.com

Handi-Move Belgium

Ten Beukenboom 13
9400 Ninove
Belgium
Europe

info@handimove.com

T - +32 54 31 97 10

www.handimove.be